background img
banner
banner

Άκρως επιτυχημένη η «Εβδομάδα Ηπείρου 2017»!

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 2 έως τις 8 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της «Εβδομάδας Ηπείρου 2017», που διοργάνωσε για 8η συνεχή χρονιά η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας.

Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις άρχισαν με την αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του συλλόγου, που έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 3 του μήνα, στην αίθουσα του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα την «Τέχνη της πέτρας και τα θαύματά της», με αναφορά στα πιο αξιοθαύμαστα Γεφύρια της Ηπείρου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, καθώς επίσης και εκπρόσωπος από τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, του Δήμου Αιγιάλειας.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου το απόγευμα, οι κ.κ. Βάσω και Γιάννα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκαν σε τεχνικές του παρελθόντος, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σήμερα για την κατασκευή χρηστικών προϊόντων, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ξεκλειδώνοντας το σεντούκι της γιαγιάς». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κυρίες και φίλες του συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι του Συλλόγου «Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας».

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου με την επίσκεψη των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου στο ΕΚΑΜΕ/ΑμΕα Αιγίου και την Τετάρτη 6 του μήνα, με το «ανοιχτό μάθημα χορού» στην αίθουσα του Συλλόγου το βράδυ, στο οποίο παρευρέθηκαν μέλη από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης καθώς και μέλη από το Δ.Σ. του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου. Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, η παρουσίαση του βιβλίου της κας Ελευθερίας Γκαρτζονίκα, με τίτλο «Ο παραδοσιακός χορός στην εκπαίδευση».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν φίλοι και μέλη του συλλόγου, καθώς και εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Αιγιάλειας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η Αθηνά Σκανδάμη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας. Την παρουσίαση επιμελήθηκαν η Τότα Σταθούλια και ο Γιώργος Σιακκής.
Τέλος, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν το Μ.Φ.Η.-Μ.Κ.ΑΙ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω» και πέρασαν το απόγευμα παρέα με τους τροφίμους του ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι ήδη το Δ.Σ. του συλλόγου, σχεδιάζει και ετοιμάζει τις επόμενες δραστηριότητές του!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr