background img
banner
banner

Ξεκινά το Σάββατο η «Εβδομάδα Ηπείρου 2017»

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά, την «Εβδομάδα Ηπείρου», από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Σκοπός των εκδηλώσεων που την απαρτίζουν, είναι τόσο η ανάδειξη και προβολή του ηπειρώτικου στοιχείου, όσο και η ανάπτυξη και εξέλιξη των δεσμών και των σχέσεων των μελών του συλλόγου με την τοπική κοινωνία.

Οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στην «Εβδομάδα Ηπείρου 2017» αφορούν πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, στις οποίες είναι καλεσμένοι όλα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

  • Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: «Μέρα αιμοδοσίας». Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας. Χώρος: Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, ώρα 9:00 – 13:00.
  • Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: «Η πέτρα και τα θαύματά της». Γνωριμία με την τέχνη επεξεργασίας της πέτρας – αξιοθαύμαστα γεφύρια της Ηπείρου. Χώρος: αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 7.00 το βράδυ.
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου: «Ξεκλειδώνοντας το σεντούκι της γιαγιάς». Δημιουργούμε χρηστικά αντικείμενα με τεχνικές του παρελθόντος. Χώρος: αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 7.30 το βράδυ.
  • Τρίτη 5 Δεκεμβρίου: «Μέρα κοινωνικής προσφοράς». Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. και του συλλόγου στο ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου.
  • Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου: «Μέρα παραδοσιακού χορού». Ανοιχτό μάθημα χορού (αφιέρωμα στις χορολογικές περιοχές της Ηπείρου). Χώρος: αίθουσα του Συλλόγου, από ώρα 8.30 το βράδυ.
  • Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου: «Παρουσίαση βιβλίου». Με τη συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, παρουσίαση του βιβλίου της κας. Γκαρτζονίκα: «Ο παραδοσιακός χορός στην εκπαίδευση». Χώρος: αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 7.30 το βράδυ.
  • Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου: «Μέρα κοινωνικής προσφοράς». Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. και του συλλόγου στο Μ.Φ.Η.-Μ.Κ.ΑΙ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω».

Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr