background img
banner
banner

Αλλαγή σκυτάλης στον Εμπορικό

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΜΕ «ΒΟΛΕΣ» ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ξεπέρασε τις τρεις ώρες η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου, μέσα σε έντονο κλίμα αντιπαράθεσης και με την παρουσία κόσμου, που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τραγελαφικές καταστάσεις. Ο μέχρι χθες πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, όπως έγινε φανερό, άλλα είχε διαρρεύσει εδώ και ημέρες, δεν είχε πλέον πλειοψηφία να στηρίζει τις δικές του επιλογές.

Αποτέλεσμα 5, μέχρι χθες σύμβουλοι του (Χρονοπούλου, Παναγοπούλου, Μπρούμας, Ντερντές, Ζεντέφης) επικαλούμενοι κακοδιαχείριση ζήτησαν προ ημερησίας αναδιάρθρωση του προεδρείου, κάτι που πέτυχαν εντέλει τα ξημερώματα της Παρασκευής και ανέλαβαν την διοίκηση του Συλλόγου. Έτσι από εκείνη την στιγμή, νέα πρόεδρος του Εμπορικού είναι η μέχρι πρότινος γραμματέας Μαίρη Χρονοπούλου, αντιπρόεδρος ο Κώστας Μπρούμας μέχρι πρότινος ταμίας, γραμματέας έγινε η Ντία Παναγοπούλου μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος και ταμίας ο Δημήτρης Ντερντές μέχρι πρότινος μέλος του Συλλόγου.

Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου έγινε με την παρουσία της Ελεγκτικής Επιτροπής, πρόεδρος και δύο μέλη, αφού τους είχε ζητηθεί τόσο από τον πρώην πρόεδρο όσο και από τον πρώην ταμία, λόγω και των μηνύσεων που είχαν προηγηθεί , από τον πρώτο για βιβλία και σφραγίδες που έλειπαν από το Σύλλογο. Τα τρία μέλη της μειοψηφίας, Μπομποτσιάρη, Καραφωτιάς, Μπαναχάρης ζήτησαν να παραιτηθεί σύσσωμο το προεδρείο, γιατί οι ευθύνες όπως παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ είναι συλλογικές, κάτι που δέχτηκε ο Λάμπης Παπαδόπουλος όμως όχι η Μαίρη Χρονοπούλου, που κατάφερε να γίνει η δεύτερη γυναίκα πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο, μετά την Μάρθα Σκούντζου.

Η νέα διοίκηση πήρε 5 ψήφους, δηλαδή πλειοψηφία, με το Λάμπη Παπαδόπουλο και την πλευρά Μπομποτσιάρη να αποχωρούν από την αίθουσα. Τώρα και μετά τα όσα βαριά ειπώθηκαν χθες το βράδυ τη σκυτάλη παίρνει η Ελεγκτική Επιτροπή το πόρισμα της οποίας θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν υπάρχουν.

Πλούσιο ρεπορτάζ στην Πρώτη της Αιγιάλειας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr