background img
banner
banner

Τιμητική και ελπιδοφόρα η επίσκεψη Κινέζων στο Αίγιο

ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΙΩΝΕΣ» ΑΣΗΜAKH ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Μέσα σε θαυμάσιο κλίμα Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της αντιπροσωπείας του μεγαλύτερου οργανισμού λαϊκού Πολιτισμού, Παράδοσης και Παιδείας των 45 εθνοτήτων της Κίνας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ίωνες», στο Αίγιο.

Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον γενικό διευθυντή και έξι διευθυντών των διαφόρων υπηρεσιών του οργανισμού ,έχοντας συναντηθεί από 27 Νοεμβρίου με υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήρθε και στο Αίγιο στις 29 Νοεμβρίου προκειμένου να συναντηθούν με τους ανθρώπους του συλλόγου «Ίωνες» και να συζητήσουν διάφορα θέματα της πολιτιστικής συνεργασίας του 2018,συνεχίζοντας την συνεργασία που υπήρχε την περίοδο 2011-2014.

Πράγματι, η συζήτηση έγινε σε θαυμάσιο πολιτιστικό κλίμα, με τους Κινέζους να ζητούν πληροφορίες για πολλά ενδιαφέροντα θέματα. Ο πρόεδρος του συλλόγου «Ίωνες» Ασημάκης Σταυρόπουλος ανέπτυξε τα πάντα γύρω από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του 2018, αναφέροντας τα προβλήματα και τις δυσκολίες, απαντώντας σε κάθε ερώτηση τους και απορία. Μετά το τέλος της συνάντησης, ήρθε η σειρά των φωτογραφιών στην παραλία του Αιγίου, εν συνεχεία τους έγινε ξενάγηση στο θέατρο «Γιώργος Παππάς», διότι ήθελαν να δουν και τους χώρους των διαφόρων εκδηλώσεων του συλλόγου για το 2018.

«Ραντεβού» τον Ιούλιο!

Εν συνεχεία γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο στα Υψηλά Αλώνια, θαυμάζοντας και φωτογραφίζοντας τον έρημο πύργο. Μετά το γεύμα και με μία σύντομη επίσκεψη στην πλατεία και την παραλία των Νικολεΐκων, αναχώρησαν για την Αθήνα, φεύγοντας κατενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης και καταγοητευμένοι από τα διάφορα τοπία που είδαν, δίδοντας ραντεβού τον Ιούλιο του 2018, όπου υποσχέθηκαν ότι θα στείλουν μέσω του υπουργείου Πολιτισμού της Κίνας, το καλύτερο χορευτικό συγκρότημα από τις 45 εθνότητες της Κίνας που έχουν υπό την εποπτεία των.

Επίσης, θα υπάρχει συνεργασία σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου. Ο σύλλογος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των «Ιώνων», θεωρεί ότι αυτή η επίσκεψη της αντιπροσωπείας της Κίνας αποτελεί υψίστη και μοναδική τιμή για τον σύλλογο αλλά και για όλη την Αιγιάλεια. ΄Άραγε αυτό θα το αντιληφθούν κάποιοι τύποι και να παραδεχτούν αυτή την μοναδικότητα της μεγάλης τουριστικής και πολιτιστικής προβολής της Αιγιάλειας στο μεγαλύτερο κράτος του κόσμου;΄΄, αναρωτιέται ο κ. Σταυρόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr