background img
banner
banner

Μέσα από την «Αγκαλιά»… ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους!

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ – ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τα ιδιαίτερα χαρίσματα και τα ταλέντα που διαθέτουν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ) «Αγκαλιά» δήμου Αιγιαλείας, αξιοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Ήταν ένα θεατρικό κείμενο που εμπνεύστηκε για την παράσταση, η συντονίστρια του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ Δήμου Αιγιαλείας Πλουσία Νικολάου, στο οποίο έδωσαν «πνοή» τα 15 παιδιά του Κέντρου, αποδεικνύοντας πως με θέληση και καλή διάθεση, μέσα από αυτή την «αγκαλιά», μπορούν να επιτύχουν «θαύματα»!

Στην κατάμεστη αίθουσα, τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, σκορπίζοντας συγκίνηση, γέλιο και χαρά στους δεκάδες παρευρισκόμενους, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς τους για όσα μπορούν να καταφέρουν… Η παράσταση είχε τίτλο «Ο Άγιος Βασίλης αποκοιμήθηκε». Το έργο έγραψε η κ. Νικολάου, δημιουργώντας έναν ρόλο για κάθε παιδί του Κ.Δ.Α.Π. Οι πρόβες ξεκίνησαν μόλις ένα μήνα πριν, ωστόσο το αποτέλεσμα πρέπει να δικαιώνει τόσο την ίδια την συντονίστρια του Κέντρου, όσο και τους υπόλοιπους εργαζόμενους, Σωτήρη Καζάση, Μάρθα Σταματοπούλου και Μυρσίνη Αθανασίου.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ συνέπραξαν με τα υπόλοιπα παιδιά από τα Κ.Δ.Α.Π., τα δύο του Αιγίου, το ένα του Διακοπτού και το ένα της Συμπολιτείας, όπου μέσω της χορωδίας, υπό την καθοδήγηση της μουσικού των Κ.Δ.Α.Π. Ευαγγελίας Πλατάνου, απέδωσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά των υπολοίπων Κ.Δ.Α.Π., με πολλή αγάπη, προσέφεραν δώρα στα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ.

Όλοι καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών!

Την προσπάθεια των παιδιών καταχειροκρότησαν όλοι οι παριστάμενοι, ενώ συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη και Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, με τον τελευταίο να εκπροσωπεί και το Νομικό Πρόσωπο του δήμου ως αντιπρόεδρος, καθώς ο πρόεδρος δεν κατέστη εφικτό να παραστεί. Μάλιστα, τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ, προσέφεραν στους δύο αντιδημάρχους από μία κάρτα που δημιούργησαν αλλά και από μία χιονόμπαλα που κατασκεύασαν, στέλνοντας ανάλογα δώρα και στον δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο.
Δώρα σε όλα τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ προσφέρθηκαν από το κατάστημα «Ρεζέρβα» του Βασίλη και της Στέλλας Γιαννίκου στους οποίους εκφράστηκαν θερμές ευχαριστίες για την στήριξή τους.

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θόδωρος Στεφανίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνά Σκανδάμη, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναιγιαλείου Θανάσης Σταθακόπουλος, ο αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου Σωκράτης Μαυρίδης, η διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Πόπη Σωτηροπούλου, η διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γιώτα Ντούκα κ.ά.

Στο τέλος της γιορτής, όλοι τίμησαν τα νόστιμα γλυκά που ήταν μία προσφορά του αρτοποιείου Πάνου Κουτρόπουλου και τις πορτοκαλάδες που προσφέρθηκαν από τον κ. Λουτσόπουλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr