background img
banner
banner

Εγκαίνια και στολισμός της πλατείας Κούμαρη

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ – «ΣΤΟΛΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Όταν ξεκίνησαν οι εργασίες στην Τοπική Κοινότητα Κούμαρη για την αναδιαμόρφωση της πλατείας του χωριού, λίγοι ίσως θα περίμεναν ότι θα δημιουργείτο κάτι τόσο όμορφο.

Η ολοκλήρωση της πλατείας είναι γεγονός και το αποτέλεσμα δικαιώνει τις άοκνες προσπάθειες του τοπικού συμβουλίου, των εθελοντών του χωριού αλλά και όλων των κατοίκων που μαζί με τον δήμο, με τις εργασίες στην πλατεία, κατάφεραν να αναμορφώσουν όλο το χωριό!

Καλοδιαμορφωμένοι χώροι, παρτέρια, γκαζόν, λουλούδια, παγκάκια, συνθέτουν ένα σκηνικό που θα ζήλευαν ακόμη και πόλεις με υψηλό βιοτικό επίπεδο! Τα έργα πραγματοποιήθηκαν με μέριμνα της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων από την Τεχνική Υπηρεσία, ωστόσο, στα σημεία εκείνα που είτε ο χρόνος πίεζε είτε ο δήμος αδυνατούσε, συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαρκόπουλος και μέλη του τοπικού Συλλόγου «Νέο Όραμα» δήλωναν «παρών», αναλαμβάνοντας χρηματοδότηση και προσωπική εργασία! Μετά από έναν πραγματικό… αγώνα δρόμου, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και απομένει μόνο η τοποθέτηση κάγκελου και η ολοκλήρωση της μάντρας. Αυτές οι εκκρεμότητες όμως, δεν εμποδίζουν την πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έχουν γίνει πλέον τα τελευταία χρόνια θεσμός για το χωριό.

Μαζί Τοπική Κοινότητα και Σύλλογος «Νέο Όραμα»

Τι καλύτερο μάλιστα φέτος που ο στολισμός της πλατείας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, συμπίπτει με την τέλεση των εγκαινίων της πλατείας. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή, ωστόσο λόγω της πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες αλλά και γιατί εξαιτίας της βροχής δεν μπορεί να πατηθεί το γκαζόν, προγραμματίστηκε και θα γίνει την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Την εκδήλωση διοργανώνουν Τοπική Κοινότητα Κούμαρη και σύλλογος «Νέο Όραμα» και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιλαμβάνει: Στολισμό, παιδικό μακιγιαζ, παιδικές κατασκευές, τελετή εγκαινίων 16:30. Στο χώρο της πλατείας θα βρίσκεται πλούσιος μπουφές με κεράσματα και ψητά. Θα υπάρχει Bazaar και η λαχειοφόρος για την ενίσχυση του συλλόγου.

Ευχαριστίες

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει στo “protionline.gr” ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μαρκόπουλος, τονίζοντας πως ΄΄η πλατεία ήταν ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα για το χωριό μας΄΄. Δεν παρέλειψε μάλιστα, μέσω του “protionline.gr” να ευχαριστήσει: Την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κώστα Διαμαντόπουλο, τον προϊσταμένη Ηλεκτρομηχανολογικού Χριστίνα Δαφνοπούλου, αλλά και τον αντιχήμαρχο Οικονομικών Περικλή Παπαγιαννακόπουλο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr