background img
banner
banner

Φεύγουν από το Αίγιο με τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους… | ΦΩΤΟ

ΕΞΗΝΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ!

Εξήντα απόφοιτοι του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, παρέλαβαν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου τα πτυχία τους και ορκίστηκαν ότι θα εφαρμόσουν στην πράξη με τον καλύτερο τρόπο τα όσα σπούδασαν στο Παράρτημα του Αιγίου, προς όφελος της κοινωνίας!

Ήταν μία όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του «Πολύκεντρου» στην Μυρτιά, η οποία γέμισε ασφυκτικά από συγγενείς και φίλους των πτυχιούχων, που ήρθαν στο Αίγιο για να τους συγχαρούν!

Σε ό,τι αφορά το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας, η χαρά είναι… διπλή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, για την μεγάλη προοπτική που δίνει στο Παράρτημα του Αιγίου, όχι μόνο η… επανεκκίνηση του Τμήματος που έγινε την περασμένο Οκτώβριο, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή του. Ειδική μνεία έγινε χθες στο ευτυχές γεγονός της επαναλειτουργίας του Τμήματος, τόσο από τον διδάσκοντα και ειδικό σύμβουλο του δημάρχου σε θέματα ΤΕΙ Χρήστο Σπηλιωτόπουλο, όσο και από τον νέο πρόεδρο του Τμήματος, καθηγητή, Ιωάννη Μποβιάτση, ο οποίος επανήλθε στο Τμήμα δέκα χρόνια μετά την ίδρυσή του την ακαδημαϊκή περίοδο 2007-2008, έτοιμος να εργαστεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του κ. Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος έκανε αναφορά στον αγώνα της διοίκησης του ΤΕΙ και του δήμου Αιγιαλείας για την επαναλειτουργία του Τμήματος που βρισκόταν σε μεταβατικότητα, κάνοντας λόγο για μία πραγματική «μάχη» που βρήκε τελικώς νικητή το ίδιο το Τμήμα και το Παράρτημα του Αιγίου, επισημαίνοντας πως ΄΄δεν στηρίζουμε μόνο το Τμήμα Οπτικής αλλά και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας που μαζί αποτελούν το τοπικό Παράρτημα του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος΄΄. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ακαδημαϊκότητα του Τμήματος, καθώς και στην πολύ καλή συνεργασία δήμου και ΤΕΙ, που βοηθά στην υλοποίηση στόχων που έχουν τεθεί.

Ευχές από τον νέο πρόεδρο του Τμήματος

Ο κ. Μποβιάτσης έκανε μία ιστορική αναδρομή στην ίδρυση του Τμήματος ως σήμερα, απηύθυνε εγκάρδιες ευχές στους πτυχιούχους για καλή σταδιοδρομία, δίνοντας έμφαση, κατά την ομιλία του, στα εφόδια που έλαβαν από το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας αλλά και στην δια βίου μάθηση που είναι πλέον απαραίτητη.

Στην συνέχεια η πτυχιούχος με την υψηλότερη βαθμολογία, ανέγνωσε τον όρκο με τους υπόλοιπους να επαναλαμβάνουν. Ακολούθως, σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η επίδοση των πτυχίων στον κάθε ένα ξεχωριστά, από τον πρόεδρο του Τμήματος, εν μέσω επευφημιών από τους φίλους και τους συγγενείς τους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα. Με αρκετή συγκίνηση και λουλούδια στα χέρια, οι γονείς περίμεναν να συγχαρούν τα παιδιά τους, που, λαμβάνοντας τα καλύτερα εφόδια από το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, φεύγουν από το Αίγιο με τις καλύτερες προοπτικές ώστε να κάνουν ένα νέο βήμα στην ζωή τους. Πρόκειται άλλωστε, για εξήντα νέους επιστήμονες που το μέλλον, δικαιωματικά, τους ανήκει!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr