background img
banner
banner

Ο Χρήστος Τρίψας πρώτος σε ψήφους για το Δ.Σ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τρία μέλη της απερχόμενης διοίκησης αλλά και τέσσερα νέα μέλη έβγαλε η… κάλπη του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Αιγιαλείας. Επίσης, στις εκλογές που διεξήχθησαν στον Σύλλογο την περασμένη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου με ενιαίο ψηφοδέλτιο, πρώτος σε ψήφους για το Δ.Σ., ήρθε ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τρίψας.

Ειδικότερα, στις κάλπες προσήλθαν περί τα 200 μέλη του Συλλόγου, επί συνόλου 230, για να εκλέξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέους αντιπροσώπους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επόμενη τριετία. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι 14 υποψήφιοι για το Δ.Σ. κατήλθαν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, θέτοντας σε προτεραιότητα την κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι επταμελές και σε αυτό εξελέγησαν: Χρήστος Τρίψας με 78 ψήφους, Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος με 68, Σπύρος Χατζής με 54, Ανθή Παμπούκη με 53, όσες και ο Ανδρέας Τριανταφύλλης, Μιχάλης Αναγνωστόπουλος με 51 και Φωτεινή Αλεξοπούλου με 50 ψήφους. Σημειώνεται ότι οι τρεις πρώτοι σε ψήφους, επανεκλέγονται ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις είναι νέα μέλη στην διοίκηση.

Ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εκλέγονται οι Άγγελος Μητρόπουλος με 58 και Χρήστος Τρίψας με 55 ψήφους. Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που η συμμετοχή στις εκλογές ήταν λίγο μεγαλύτερη (κατά 15 άτομα περίπου), ο τοπικός Σύλλογος θα κατάφερνε να εκλέξει έναν ακόμη αντιπρόσωπο στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ενδυναμώνοντας την… φωνή της Αιγιάλειας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο κ. Τρίψας που ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για το Δ.Σ. του Συλλόγου, εκλέγεται στην διοίκηση από το 2003, μετρώντας αρκετές θητείες και ως πρόεδρος, έχοντας στο ενεργητικό του πλούσια δράση στα συνδικαλιστικά του κλάδου του, δίνοντας αγώνες μαζί με άλλους συναδέλφους του, για τα δικαιώματα των δημοτικών υπαλλήλων. Όπως ο ίδιος ανέφερε στo “protionline.gr”, ΄΄θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στο νέο Δ.Σ. για άλλη μία φορά, καθώς και με εμπιστεύτηκαν και πάλι για αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία μας. Η στήριξή τους στο πρόσωπό μου με τιμά και μου δίνει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια…΄΄.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε Σώμα εντός της τρέχουσας εβδομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr