background img
banner
banner

Χειροθεσία Πρωτοπρεσβύτερου

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

Προχθές, εορτή του Αγίου Λεοντίου του εν Αχαΐα, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο οποίος βρίσκεται στο Παγοποιείο Αιγίου. Προ της Απολύσεως, χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού, π. Νικόλαο Παπαδόγιαννη, επαινώντας τον για τον ζήλο και την αφοσίωσή του στην Αγία Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης αποφάσισε να τιμήσει τον π. Νικόλαο για την εργατικότητα, την υπακοή, τον σεβασμό, την προθυμία και γενικώς την πολύπλευρη, πολυετή και αθόρυβη προσφορά του τόσο προς την Ενορία του, την οποία διακονεί με αφοσίωση και επιμέλεια εισπράττοντας την αγάπη των ενοριτών προς το πρόσωπό του, όσο και στην τοπική Εκκλησία, διακονώντας αρκετά χρόνια ως υπεύθυνος Διεκπεραιώσεως Αλληλογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Του ευχήθηκε δε να τον χαριτώνει και να τον ενδυναμώνει ο Άγιος Λεόντιος, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει υγεία στον ίδιο και στην ευλογημένη οικογένειά του, συνεχίζοντας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ευλαβούς ιερέως.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr