background img
banner
banner

Χριστουγεννιάτικο παρκάκι στην πλατεία Αβύθου!

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μία χριστουγεννιάτικη… όαση έχει δημιουργηθεί στην Άβυθο και συγκεκριμένα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, με μέριμνα της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης. Η διαμόρφωση φέτος της πλατείας ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε καλαισθησία, προσφέροντας αμέτρητες στιγμές χαράς σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερους!

Μάλιστα, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου πάρκου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, εκεί όπου η Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του νηπιαγωγείου Αβύθου, έδωσαν… φως στην πλατεία αλλά και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και την φάτνη που βρίσκονται ενός αυτού. Η πρόγνωση για άσχημες καιρικές συνθήκες δεν πτόησε τον κόσμο και μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στην όμορφη εκδήλωση, η οποία μάλιστα τελείωσε λίγο πριν ξεκινήσει η βροχή…
Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη γιορτή για το άναμμα του δέντρου, πλην όμως, φέτος η όλη προσπάθεια ήταν ακόμη πιο επιτυχημένη, αφενός εξαιτίας της αυξημένης συμμετοχής κόσμου και αφετέρου επειδή η εικόνα τής πλατείας είναι άκρως εντυπωσιακή και πλέον αποτελεί «στολίδι» για την ευρύτερη περιοχή. Η τοποθέτηση φωτισμού στην είσοδο του πάρκου και στις άκρες των διαδρόμων, καθώς και τα φωτισμένα σπιτάκια, δίνουν μία εντυπωσιακή γιορτινή όψη.

Δέντρο, φάτνη και φωτεινά σπιτάκια!

Συγκεκριμένα, στο χριστουγεννιάτικο παρκάκι της Αβύθου, υπάρχει, εκτός από το δέντρο και την φάτνη, το σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, το σπίτι των ξωτικών, αλλά και το ταχυδρομείο εκεί όπου τα παιδιά δεν παρέλειψαν να αφήσουν το γράμμα τους προς τον αγαπημένο τους Άγιο, για να τους φέρει τα δώρα που επιθυμούν! Όλο το εντυπωσιακό σκηνικό αποτέλεσε το φόντο για δεκάδες φωτογραφίες, ενώ στους παριστάμενους προσφέρθηκαν κεράσματα εν μέσω ευχών για καλές γιορτές!

Όπως ανέφερε στο “protionline.gr” ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Παναγιώτης Ανδριόπουλος, που με δική του πρωτοβουλία δημιουργήθηκε το χριστουγεννιάτικο παρκάκι, ΄΄φέτος κάναμε ακόμη μεγαλύτερη την προσπάθειά μας, θέλοντας να δώσουμε χαρά στους κατοίκους της περιοχής και κυρίως στα παιδιά. Αυτός ήταν και ο λόγος που εμπλουτίσαμε τον διάκοσμο της πλατείας, κάτι που, όπως φάνηκε και στα εγκαίνια, το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα ο κόσμος΄΄. ΄΄Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση, τους εθελοντές που βοήθησαν καθώς και τους χορηγούς΄΄, πρόσθεσε ο κ. Ανδριόπουλος.

Να σημειωθεί ότι τα κεράσματα προσφέρθηκαν από τις αρτοποιίες Κουτρόπουλου, Παπαϊωάννου και Ραμπαβίλα, η ηχητική κάλυψη από τον κ. Μάντικα και οι γλάστρες με τα αλεξανδριανά από το ανθοπωλείο «Μανώλια».


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr