background img
banner
banner

Πληθώρα εκδηλώσεων στο Πάρκο των Χριστουγέννων

ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Απομένουν λίγα εικοσιτετράωρα ακόμη στο 2017 και το Πάρκο των Χριστουγέννων κινείται σε πανηγυρικούς ρυθμούς. Από την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου έως και την Πρωτοχρονιά, από το πρωί έως το απόγευμα οι επισκέπτες του Πάρκου θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων ενώ το Κινητό Πλανητάριο, χορηγίας της Coca Cola 3E, συνεχίζει να ξετρελαίνει τους μικρούς επισκέπτες καθημερινά μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Πιο συγκεκριμένα:

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στις 19:30 η θεατρική ομάδα «Επί σκηνής»  παρουσιάζει το έργο της Αναστασίας Πετρίδη, «Ο Αϊ Βασίλης διαιτητής». Ο Αϊ Βασίλης διαιτητής ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, άραγε ποιος θα νικήσει;

To Σάββατο 30 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως και τις 17:00 η Σοφία Ζαχαράκη παρουσιάζει τις πορσελάνινες κούκλες Eratodoll. Κάθε μια από αυτές τις κούκλες μπορεί να διηγηθεί μια ιστορία και κάθε ιστορία είναι ένα παραμύθι! Στις 12:30 η Αναστασία Πετρίδη προσφέρει μια μικρή όαση αγάπης, τρυφερότητας και γαλήνης με την αφήγηση ενός παραμυθιού. Στις 18:30 η Παιδική Νεανική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου, θα τραγουδήσει χαρούμενα γιορτινά τραγούδια, χρησιμοποιώντας το σώμα σαν κρουστό όργανο, με κέφι και χαμόγελο.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 12:00 παχνιδιάρικοι ξυλοπόδαροι, κλόουν και ζογκλέρ παίζουν, χορεύουν και διασκεδάζουν το κοινό σε μια υπαίθρια παράσταση, ενώ στο εργαστήρι του Πάρκου η Άγιο Βασιλίτσα θα ετοιμάζει τα καραβάκια της νέας χρονιάς για την ψαριά του Αϊ Βασίλη! Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Κλασσικής Μουσικής με την υψίφωνο Αγγελική –Ζωή Καραγκούνη και τον τενόρο Μάριο Μανιατόπουλο με αποσπάσματα από Όπερες, Οπερέτες και Ιταλικά τραγούδια. Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Λούκα Μέλης.

Την Πρωτοχρονιά στις 10:00 o ζωγράφος Νίκος Τσιρώνης θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά πρωτοχρονιάτικες ζωγραφικές, σε ένα περιβάλλον γεμάτο χαρά και αισιοδοξία, ενώ ο Αϊ Βασίλης θα χαρίσει στα παιδιά το βιβλίο με το παραμύθι, «Το θαυμαστό Ταξίδι του Γενναίου Χιόνη» χαρούμενος και χαμογελαστός για τη νέα χρονιά. Στις 12:30 για άλλη μια χρονιά με την «Τυχερή Ψαριά του Αϊ Βασίλη», ο Αϊ Βασίλης ψαρεύει στη λίμνη του Πάρκου με τους μικρούς του φίλους και τα καραβάκια που πιάνουν κερδίζουν υπέροχα δώρα χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους.

Κάθε ημέρα θα είναι ανοιχτό και το Λιχουδόσπιτο με υπέροχες δημιουργίες. Την Παρασκευή 29/12 από το παραδοσιακό αρτοποιείο «Αφοί Μαραγκόπουλοι» από τα Σελιανίτικα. Το Σάββατο 30/12 από την Pizza Ciao, την Κυριακή 31/12 από το αρτοποιείο του «Μένιου Κουτρόπουλου».


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr