background img
banner
banner

Γιορτή γεμάτη ευχές και μουσικές!

ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ- ΤΑΜΕΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ

Την έναρξη μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς σηματοδότησε η επιτυχημένη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Σάββατο, η Τοπική Κοινότητα Τέμενης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση», το Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποιίας και ο αθλητικός σύλλογος Αστέρας Τέμενης. Έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Μάλιστα, την κοπή της πίτας και τις ευχές, διαδέχθηκε μία χορευτική πανδαισία! Ο προσκεκλημένος χορευτικός Σύλλογος “Φίλερης” εντυπωσίασε με την αρτιότητα των χορευτών και την αγάπη προς την ελληνική παράδοση. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν όλα τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης, με χορούς από όλη την Ελλάδα, κέφι και ζωντάνια. Τέλος, βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες των Πανελληνίων του 2017 σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ανταλλάχθηκαν ευχές και ακολούθησε γλέντι.

΄΄Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο “Φίλερης”, τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Ασημάκη Τσουρέκη που δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό και τον Δημήτρη Περδίκη για τη φωτογραφική κάλυψη. Επίσης, τους χορηγούς μας, κ. Κουτρόπουλο, Καλλιμάνη, Ματθαίου, Μπομποτσιάρη, Γιώργο Μαστραπά και όλους όσοι βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση. Ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Και του χρόνου!΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr