background img
banner
banner

Ευχές και οργανωτικά θέματα στην κοπή πίτας του ΔΕΚΑ

Η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων είχε χαρακτήρα οργανωτικό κι απολογιστικό μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία που επιβραβεύτηκε με ποσοστό 30% από την εκλογική δύναμη της Αιγιάλειας και την εκλογή δύο μελών στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, αλλά και εορταστικό για ανταλλαγή ευχών και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Με τη συμμετοχή των στελεχών του ψηφοδελτίου και της οργανωτικής επιτροπής της παράταξης το βράδυ της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Αχαϊας στο Αίγιο η συζήτηση επικεντρώθηκε στην οργανωτική δομή της παράταξης και τον τρόπο δράσης της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των μελών του Επιμελητηρίου.

Στη αρχή της συνεδρίασης ελήφθη ομόφωνη απόφαση να συμμετάσχει το Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιαλέων στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στην πόλη του Αιγίου για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να συμμετάσχει σε κάθε μορφής αγώνα που θα κριθεί απαραίτητος εφεξής με την Αιγιάλεια να πρωταγωνιστεί στο μείζον εθνικό ζήτημα.

Από το ΔΕΚΑ καλούνται όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και οι συμπολίτες μαζικά να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.

Μεταξύ άλλων δηκτική ήταν και η αναφορά του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου γιατί ατυχώς, μια μικρή μειοψηφία θέλησε να παραποιήσει  τα πραγματικά γεγονότα, σε μια προφανή προσπάθεια αντίκρουσης του πολύ θετικού απόηχου από την απόφαση των στελεχών του Επιμελητηρίου για την δημιουργία του ΔΕΚΑ και την επιτυχή συμμετοχή του στο Επιμελητήριο.

Ενδεικτικά ο  Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος εξήγησε ότι η συμμετοχή του ΔΕΚΑ προσέθεσε στην ουσία έδρες στην Αιγιάλεια ενδυναμώνοντας την απαίτηση της τοπικής κοινωνίας για μια καταλυτική παρέμβαση στα τοπικά πράγματα με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Το σύνολο των στελεχών στις τοποθετήσεις τους μετέφεραν τις προσδοκίες των μελών του Επιμελητηρίου για την αναβάθμιση της Αιγιάλειας στα επιμελητηριακά ζητήματα και τη συμμετοχή του ΔΕΚΑ ως καταλύτη στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της περιοχής και στην κατεύθυνση προγραμματίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις.

 

*Την πίτα του ΔΕΚΑ ευλόγησε κατόπιν πρόσκλησης  ο πατέρας Αθανάσιος που μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιγιαλείας & Καλαβρύτων κ΄.κ΄.Αμβροσίου στα μέλη της παράταξης ενώ της συνεδρίασης και της κοπής πίτας ακολούθησε σε οικογενειακό κλίμα μπουφές από το catering Κουτρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr