background img
banner
banner

Αιγειράτικο Καρναβάλι 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ!

20 χρόνια Αιγειράτικο καρναβάλι και ναι, είναι “τρελοί” τελικά αυτοί οι Αιγειράτες αφού μικροί, μεγάλοι έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα του καρναβαλιού και προσφέρουν, με πολλή όρεξη και διάθεση, εθελοντισμό για την ενίσχυση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας που μαζί με την Τοπική Κοινότητα Αιγείρας, διοργανώνει το Καρναβάλι 2018.

Από την Δευτέρα είναι στην διάθεση του κόσμου πανέμορφα, χειροποίητα, αναμνηστικά καπέλα για το 20ό Αιγειράτικο καρναβάλι που έχει γίνει θεσμός και θα συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα βρουν στο καρναβαλικό στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου, στην Αιγείρα!

Κατά τα άλλα, μεθαύριο Σάββατο 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η έναρξη του Αιγειράτικου Καρναβαλιού, με παρουσίαση των γκρουπ που θα συμμετάσχουν και το λάβαρο του καρναβαλιού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «καρναβαλικό στέκι» στην Αιγείρα, στις 7.30 το απόγευμα.

Επίσης, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί, στον κεντρικό πεζόδρομο της Αιγείρας, θα λάβει χώρα η δράση «Πιάστε τα πινέλα…»!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr