background img
banner
banner

Άκρως ενδιαφέρουσα η εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΚΗΣ

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που καθήλωσε από την αρχή ως το τέλος τους παρευρισκόμενους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Σχολείο Ελίκης. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου πραγματοποίησαν η εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Σχολική Σύμβουλος της 7ης Σχολικής Περιφέρειας Π.Ε Αχαΐας, Βασιλική Φελούκα, ο εκπαιδευτικός και υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, κύριος Κωνσταντίνος Κακκαβάς, ο εκπαιδευτικός, αναγιώτης Κακκαβάς και ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος MIcroLab, Αντώνης Σπυρόπουλος.

Μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν από τους ομιλητές ήταν οι δράσεις τού Θεματικού Δικτύου, στο οποίο συμμετέχει και το Δημοτικό Σχολείο Ελίκης, η θετική και η αρνητική επίδραση του διαδικτύου στη ζωή μας και κυρίως στην καθημερινότητα των παιδιών, αλλά και συμβουλές αντιμετώπισης διαδικτυακών απειλών. Επίσης, παρουσιάστηκε δείγμα από τις δράσεις των τάξεων του Σχολείου στα πλαίσια του Θεματικού Δικτύου, αλλά και η χρήση του Διαδικτύου ως μέσου επικοινωνίας-συνεργασίας του συγκεκριμένου Σχολείου με ελληνικά σχολεία ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Κύριος στόχος ήταν να έρθουν οι γονείς και τα παιδιά σε επαφή με τρόπους ορθής χρήσης του διαδικτύου. «Στο ίντερνετ δε θα μπω, αν δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ.», ήταν ένα από τα σλόγκαν των μαθητών.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr