background img
banner
banner

Εκδήλωση και κοπή πίτας

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣΗ ΑΧΑΪΑΣ «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

Εκδήλωση με θέμα «Κι αν σου μιλώ με παραμύθια» πραγματοποιεί το προσεχές Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα, το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις». Ο προσκεκλημένος ομιλητής κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων για παιδιά και έφηβους και πρεσβευτής Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, θα αναφερθεί στην αξία και τη συμβολή των παραμυθιών στο μεγάλωμα των παιδιών.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι παραμυθιού για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε συνεργασία με τις ομάδες εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ Βραχναιίκων-Παραλίας Πατρών και ΔΙΕΞΟΔΟΣ Αιγίου.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35 (1ος όροφος), θα ολοκληρωθεί με την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών των παιδιών στο βιωματικό εργαστήρι παραμυθιού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2610226948 και 2610623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr