background img
banner
banner

Ένα κομμάτι της πίτας για το «νέο Ε.Κ.Α.ΜΕ.»!

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Μία πολύ σημαντική χρονιά ανέτειλε για το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου, αφού εντός του 2018 πρόκειται να γίνει πράξη η έναρξη των εργασιών των νέων εγκαταστάσεών του. Η χρονιά ήδη έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, κάτι που ήταν εμφανές και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ειδικού Κέντρου, σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και κλίμα αισιοδοξίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον χώρο του κέντρου (τέρμα Μητροπόλεως), παρουσία πλήθους κόσμου. Την πίτα ευλόγησαν οι Πατέρες Δαμιανός Σταυρίδης και Δημήτριος Κουτρουλής. Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. πέραν των γονιών, των συγγενών και των εθελοντών, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Δημοτικών Ενοτήτων Αιγείρας-Ακράτας –Διακοπτού Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιώργος Γιοβάς αντίστοιχα, ο τ. βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Αιγιαλείας Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Μαρία Χρονοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνά Σκανδάμη, η εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ε. Λίτσα Γιαννοπούλου και οι εκπρόσωποι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Κακιός Μαρίνος και Γιαννίτσα Μανουηλίδη.

Η γευστικότατη –κατά κοινή ομολογία- πίτα ήταν προσφορά των αρτοποιείων του Παναγιώτη Καρακάση όπως άλλωστε συμβαίνει εδώ και χρόνια και τα βουτήματα προσφορά της Τασίας Γκραικιώτη.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.ΑΜΕ. Θόδωρος Στεφανίδης, με την ευκαιρία της πίτας, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις συνεχείς ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων του Κέντρου. Οι άνθρωποι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. βρίσκονται εν αναμονή της έγκρισης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, ώστε να υποβληθεί ο φάκελος για χρηματοδότηση του έργου ανέγερσης του «νέου Ε.Κ.Α.ΜΕ.», στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση αποσκοπεί στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον δήμο Αιγιαλείας, ώστε να προωθήσει την υποβολή της πρότασης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο κ. Στεφανίδης έκοψε ένα κομμάτι για το νέο κέντρο, γιατί φέτος είναι η χρονιά του, όπως χαρακτηριστικά είπε. Παράλληλα, ευχήθηκε η επόμενη κοπή πίτας να γίνει στο νέο κτίριο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Δύναμη και αμέριστη συμπαράσταση έλαβε ο Σύλλογος από επώνυμους και ανώνυμους φίλους για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr