background img
banner
banner

Επιβολή προστίμων για αφισορύπανση…

ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ούτε ένα, ούτε δύο, είκοσι θέματα θα απασχολήσουν την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, που συνεδριάζει το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας. Από αυτά, ξεχωρίζει η επιβολή προστίμων για αφισορύπανση στο Αίγιο καθώς και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Ειδικότερα, θα εξεταστεί η έγκριση παράτασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για αρχαιολογική ανασκαφή επί της Λεωφόρου Αιγαίου και επί της οδού Κρήτης παραλίας Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων Δ.Ε. Ακράτας και η παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον οικισμό Ροδοδάφνης Δήμου Αιγιαλείας περί τη Χ.Θ. 91+563. Ακόμη, παράταση 4ης φάσης της κυκλοφοριακής ρύθμισης στον οικισμό Σελιανιτίκων του Δήμου Αιγιαλείας για κατασκευή του ASR19AN από Χ.Θ 1+357,00 έως 1+528,00, χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο Δήμο Αιγιαλείας, λήψης απόφασης για την διαδικασία και τον καταλογισμό της δαπάνης και καθορισμό του ύψους της δαπάνης σε ιδιοκτήτες ακινήτων από τα οποία υπάρχουν προεξέχοντες κλάδοι ή βλάστηση η οποία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των συγκοινωνιών και επιβολή προστίμου για αφισορύπανση σε δύο περιπτώσεις, στην Δ.Κ. Αιγίου.

Την επιτροπή θα απασχολήσουν ακόμη μετακίνηση κάδων απορριμμάτων, χορήγηση θέσεων στάθμευσης και άδειες εισόδου –εξόδου σε χώρους στάθμευσης, καθώς η τοποθέτηση ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο κιόσκι της πλατείας Αγ. Λαύρας. Να σημειωθεί ότι πάνω στο αίτημα αυτό της Τράπεζας, το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου είχε αποφασίσει αρνητικά. Τέλος, θα συζητηθεί η ασφαλτόστρωση επί της οδού Πελασγών στο Αίγιο και η τοποθέτηση πινακίδας στον Λόγγο και καθρεπτών στα Ζαχλωρίτικα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr