background img
banner
banner

Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας έκοψε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο εστιατόριο «Μουριά» στην παραλία της Αιγείρας. Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά της προέδρου του Συλλόγου κ. Γιώτας Ζαγκρίλη – Σταθακοπούλου για τη δράση των μελών του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε με σημαντικότερη τη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού αλλά και σχολικές εκδρομές που στήριξε οικονομικά  ο Σύλλογος.

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά, όσοι βρέθηκαν στην κέντρο με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας το διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους του  Νίκου Ζέρβα  και Σπύρου Κορύλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  πάνω από 300 άτομα ενώ την πίτα ευλόγησαν οι εφημέριοι  της ενορίας Αιγείρας  π. Χαράλαμπος Καρούζος, της ενορίας Παραλίας Ακράτας π. Νικόλαος Μεντζελίδης  και της ενορίας Όασης π. Δημήτριος Κάλπενος.

Δεν έλειψαν και οι επίσημοι που έδωσαν το «παρών» και βρίσκονται σταθερά δίπλα στο δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκείου Αιγείρας . Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατσανιώτης Ανδρέας, από την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μένιος Κουτρόπουλος και η Γ. Γραμματέας κ. Ασημίνα Ταγκαλάκη Ντούλια , ο Διευθυντής Λυκείου Αιγείρας  κ. Παναγιωτακόπουλος Ανδρέας, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Αιγείρας κ. Διαμαντόπουλος Ανδρέας, ο  Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας κ. Αργύρης Νικολόπουλος, η Διευθύντρια του 1ου  Δημοτικού Σχολείου κ. Αναστασία Ευσταθίου, η Διευθύντρια του 2ου  Δημοτικού Σχολείου Ακράτας κ. Χαρά Μαμωνά, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρας κ. Ηλίας Σταθακόπουλος, η  Καθηγήτρια Χορευτικού Τμήματος “ΣΕΜΕΛΗ” κ. Αργυρώ Αποστολοπούλου . Επίσης Παρευρέθηκαν Όλοι οι Σύλλογοι της Περιοχής.

 

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου είναι :

Πρόεδρος : Γιώτα Ζαγκρίλη – Σταθακοπούλου

Αντιπρόεδρος : Ελένη Παπανδρέου- Σπηλιοπούλου

Γραμματέας: Ηλίας Ντόκος

Ταμίας: Μαρία Γιαλαμά- Κουτσούκου

Μέλη : Χριστίνα Γκολφινοπούλου

Βιβή Κορδάση – Ψαρράκου

Γιώργος Τομαράς

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr