background img
banner
banner

Η Αιγιώτισσα σύζυγος του Αλεξάντερ Πέιν, Μ. Κόντου εμφανίζεται σε μία σκηνή στο “Downsizing – Μικρόκοσμος”

Στη νέα του ταινία που ξεχωρίζει για το έξυπνο σενάριο της, «Downsizing – Μικρόκοσμος», o Eλληνοαμερικανός σκηνοθέτης από την Ομάχα της Νεμπράσκα, Αλεξάντερ Πέιν – Alexander Payne έχει συμπεριλάβει σε μία σκηνή και την σύζυγο του, την Αιγιώτισσα φιλόλογο Μαρία Κόντου. Όπως ήδη είχε γράψει το thebest.gr σε κείμενο για το πώς κινήθηκε από πλευράς εισιτηρίων στην Ελλάδα κατά το ξεκίνημα του το 4ήμερο 4-7 Ιανουαρίου 2018, το φιλμ «Μικρόκοσμος», στη σκηνή του πάρτι που δίνει o Ντούσαν (Κριστόφ Βαλτς) και πηγαίνει και ο κεντρικός ήρωας, ο Πολ Σάφρανεκ (Ματ Ντέιμον) στην μικροπολιτεία Leisureland όπου ζουν όσοι έχουν σμικρυνθεί σε μέγεθος, εμφανίζεται για λίγα λεπτά και η Μαρία Κόντου να διασκεδάζει με μία παρέα που μάλιστα μιλάει ελληνικά.

Να θυμίσουμε πως ο Αλεξάντερ Πέιν, ένας πολύ χαμηλών τόνων, προσιτός και ευγενής καλλιτέχνης, η οικογένεια του οποίου από την πλευρά του παππού του κρατά από το Αίγιο και δη την Κρόκοβα, είχε επισκεφθεί το Αίγιο και είχε τιμηθεί σε εκδήλωση στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων στις 15 Μαΐου του 2015.

Λίγο καιρό αργότερα μαθεύτηκε ότι ο Πέιν που είχε έρθει στο Αίγιο μαζί και με την μητέρα του, Πέγκυ, είχε γνωριστεί με την Μαρία Κόντου και μάλιστα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε μ’ ένα παιδάκι, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Πάτρας στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα το thebest.gr είχε τυχαία συναντήσει τον Αλεξάντερ Πέιν να βολτάρει μία καθημερινή μεσημεράκι τον περασμένο Νοέμβριο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μαζί με την Μαρία Κόντου και την μπέμπα τους στο καροτσάκι.

Ο Αλεξάντερ Πέιν που έχει σπουδάσει Ισπανική και Λατινοαμερικάνικη φιλολογία στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και κατόπιν κινηματογράφο στο UCLA, όπως είχαμε διαβάσει στο περιοδικό Esquire, του άρεσε πολύ να γίνει και δημοσιογράφος και ονειρευόταν τον εαυτό του ως ανταποκριτή στο Μπουένος Άιρες των New York Times.

Κατά το παρελθόν είχε κάνει ένα πρώτο γάμο με την Καναδο-Κορεάτισα ηθοποιό Sandra Oh, η οποία είχε συμμετάσχει και στην ταινία που τον καθιέρωσε, το «Sideways – Πλαγίως» το 2004, ωστόσο χώρισαν το 2006. Ο Αλεξάντερ Πέιν κλείνει στις 10 Φεβρουαρίου τα 57 του χρόνια.

Η ταινία του «Μικρόκοσμος» έχει φτάσει έως τις 10 Ιανουαρίου 2018 σε εισπράξεις στις ΗΠΑ τα 23,7 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 4 περίπου εκατομμύρια από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα το φιλμ υπολογίζεται ότι την πρώτη εβδομάδα του έχει πλησιάσει τα 13.000 εισιτήρια. Διανέμεται από την UIP.

Πηγή : http://www.thebest.gr/


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr