background img
banner
banner

Η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τους προστάτες των Γραμμάτων και της Παιδείας θα τιμήσει κι εφέτος η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας «Οι τρεις Ιεράρχες», εορτάζοντας την μνήμη των τριών μεγάλων δασκάλων και παιδαγωγών, την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου.

Τα μέλη της Ένωσης, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα παρευρεθούν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, η οποία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αιγίου και θα ακολουθήσει αρτοκλασία με άρτους που θα προσφέρει η Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών.

Μετά το πέρας της ακολουθίας το Δ. Σ. της Ένωσης θα προσφέρει καφέ και γλυκίσματα στους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας και όλους τους εκπαιδευτικούς, στο Παπαδοπούλειο Ενοριακό Κέντρο του Ναού.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και ώρα 1.00μ.μ. τα μέλη της Ένωσης θα κόψουν τη βασιλόπιτά τους, θα γευματίσουν και θα διασκεδάσουν στο κέντρο ψυχαγωγίας «Το Σπιτικό» στη Γέφυρα Τσαγρή, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις. Καλούνται, επομένως, όλα τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης να συμμετάσχουν στη συνεστίαση αυτή. Τιμή συμμετοχής για το γεύμα: 13 € (πλήρες μενού και ποτό). Η ορχήστρα με ζωντανή μουσική είναι προσφορά της Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγιαλείας.

Για κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν μέχρι και την Παρασκευή, 28/1/2018 στα τηλέφωνα: 29160: Αθανάσιος Λουκόπουλος 22502: Κώστας Πανάρετος– Μαρία Πετρίδου, 6974752115: Αρχοντούλα Ρέλλα-Παπασημακοπούλου, 25227: Δημήτρης Κακαβάνης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr