background img
banner
banner

ΚΥΠΕΛΛΟ: Το Διακοπτό 3-0 και στα ημιτελικά

ΣΤΟ «ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΒΟΥΡΛΗ

Μεγάλη ζημιά έκανε φέτος στο κύπελλο η ομάδα του Διακοπτού, αφού με την  του νίκη πρόκριση 3-0 σε βάρος του Δαβουρλή, έβγαλε νοκ άουτ συνολικά τρεις ομάδες από την Α΄ κατηγορία, παίρνοντας για λογαριασμό του την τιμητική τώρα θέση, της ημιτελικής φάσης κυπέλλου ΕΠΣΑ.
Ότι ήθελε έκανε στο α΄ ημίχρονο το Διακοπτό. Με πίεση ψηλά, φουλ επίθεση, ταχύτητες και αλληλοκαλύψεις στα μαρκαρίσματα, αντεπιθέσεις «φαρμάκι», έβαλε στα καρέ του τον Δαβουρλή, που καθόλου δεν ενόχλησε την εστία του Μακρή στο πρώτο 45λεπτο.
Στο 6΄ ο βοηθός του Τζαγκαράκη Ζούλης, δεν επέτρεψε τα πρώτα πανηγύρια για τους γηπεδούχους, ακυρώνοντας το γκολ του Μητρόπουλου.
Στο 8΄ όμως δεν μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο, όταν ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έβγαλε έξυπνη κάθετη στον Μητρόπουλο, για να «κρεμάσει» ο τελευταίος τον εξερχόμενο τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο.


Η επιθετική διάθεση και επιμονή των γηπεδούχων δημιούργησε ρήγματα και φάσεις στην απέναντι άμυνα. Ο Τσέντζος που έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 στο 28΄, έβαλε απίθανο γκολ στο 45΄, πλασάροντας από μακριά και διαγώνια τον Γιαννακόπουλο.
Με δυο αλλαγές και με αρκετά …μπαλώματα σε σχέση με το α΄ ημίχρονο, ο Δαβουρλής παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στην επανάληψη, με το Διακοπτό όμως να βγάζει αντεπιθέσεις …δηλητήριο. Τσέντζος, Μητρόπουλος, Μαρής πάντα σε ετοιμότητα με αρκετές βοήθειες, κυρίως από τον Γ. Χριστοδουλόπουλο, πέταγαν …φωτιές.
Ένα ωραία εκτελεσμένο φάουλ του Κοτσιάι στο 60΄ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρή, λίγο αργότερα όμως ακολούθησε το 3-0 από τον Μητρόπουλο, που μετά την κάθετη πάσα του Α. Παξιμάδη έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε επιτυχώς, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων.
Διακοπτό: Μακρής, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Ραμπαβίλας, Α. Παξιμάδης, Ι. Παξιμάδης (82’ Γεωργίου), Λίβας, Γεωργακόπουλος (87’ Θεοδούλης), Μπακατσέλος, Μητρόπουλος, Τσέντζος (78’ Μ. Θεοδωρόπουλος), Μαρής (70’ Χ. Χριστοδουλόπουλος).
Δαβουρλής: Γιαννακόπουλος, Μακρής, Λάφης (46’ Φλωρόπουλος), Γουργουρίνης, Κωνσταντόπουλος (46’ Σπηλιόπουλος), Βετούλας (60’ Καραμπούλας), Κούστας (77’ Βάρδας), Πρέμτος, Κουμπουρλής, Στάμος, Κοτσιάι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr