background img
banner
banner

Με μηνύματα για πίστη στις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους…

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 

Πίστη στις αξίες, τα ιδανικά και τα ιδεώδη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης ώστε να διεξαχθούν το συντομότερο εκλογές που θα αναδείξουν την Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας, ζήτησε από τους δεκάδες παριστάμενους στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αιγιαλείας, ο κεντρικός ομιλητής Μάκης Βορίδης.

Ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. και βουλευτής Αττικής, παρουσιάστηκε καυστικός χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως την πιο ανίκανη και την πιο επικίνδυνη στην ιστορία της χώρας και τον πρωθυπουργό «πατενταρισμένο ψεύτη», τονίζοντας πως μόνο με την Ν.Δ. η χώρα μπορεί να βαδίσει στην ανασύνταξη και ανασυγκρότηση της χώρας.

Μεγάλη προσέλευση σε κλίμα ενθουσιασμού

Η προσέλευση των μελών και ψηφοφόρων του κόμματος, στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του  ξενοδοχείου «TELIS» μπορεί να χαρακτηριστεί ως εντυπωσιακή, αφού ακόμη και όρθιοι παρακολουθούσαν την κοπή της πίτας και τις ομιλίες που ακολούθησαν. Την πίτα έκοψαν μαζί, ο προσκεκλημένος της Τοπικής Μάκης Βορίδης και ο πρόεδρος Βασίλης Σταθακάρος, με τον τελευταίο να κόβει ένα κομμάτι για τον κόσμο που καλείται να διαδραματίσει τον δικό του ρόλο σε αυτή την δύσκολη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ακολούθησε η προβολή επετειακού βίντεο με μεγάλες στιγμές της παράταξης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε το μέλος της Τοπικής και πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Πάνος Γούσας, ενώ η γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άννα Σουφλή ανέγνωσε το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος δεν κατάφερε να είναι παρών. Μάλιστα, στο μήνυμά του, ο κ. Αυγενάκης μιλούσε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας τονίζοντας ότι προάγει την εξωστρέφεια και την δυναμική της παράταξης. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης μίλησε για μία… πολεμική χρονιά ΄΄ώστε να απαλλαγούμε από την κατάρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ΄΄, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Χαιρετισμό απηύθυναν οι δύο βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσων Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, επισημαίνοντας αμφότεροι ότι πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βάζει χέρι στα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!

Ο πρόεδρος της Τοπικής κ. Σταθακάρος, αναφέρθηκε σε έναν αδιάκοπο και επίμονο αγώνα που είναι επιβεβλημένος και μέσα στην νέα χρονιά, επισημαίνοντας ότι η Τοπική βρίσκεται σε εγρήγορση και λειτουργεί προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης, της ενημέρωσης και της αφύπνισης του κόσμου, ώστε μέσα στο 2018 η Ν.Δ. να καταστεί πρώτη και αυτοδύναμη για να βγούμε από τα αδιέξοδα, όπως σημείωσε, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τον κ. Βορίδη, τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που ήταν παρόντες, τα στελέχη της Ν.Δ., τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά και όλους τους παριστάμενους στην εκδήλωση.

«Οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων»

Η ομιλία του κ. Βορίδη περιελάμβανε αναφορές στα ζητήματα της επικαιρότητας όπως το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, οικονομικά ζητήματα όπως φορολογικοί συντελεστές, συντάξεις, ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και κοινωνική πολιτική, εγκληματικότητα, Δικαιοσύνη, μεταναστευτικό κ.ά. Συνοψίζοντας το «σκοπιανό» σε δύο φράσεις, είπε: «Η Μακεδονία είναι ελληνική» και «Δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος». ΄΄Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε την στάση μας απέναντι στο θέμα. Δεν πρόκειται να διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς. Δεν συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα΄΄, είπε ο κ. Βορίδης, μιλώντας για κυβέρνηση μειωμένων εθνικών συνειδήσεων που δεν μπήκε καν στην διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης με τους πολίτες για το θέμα, που δεν προχώρησε σε διάλογο με τα κόμματα. Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, η μεγαλειώδης απάντηση του λαού ήρθε μέσα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, το οποίο – όπως είπε – η ΕΡΤ… έκρυψε επιμελώς χωρίς εικόνα… Ο ομιλητής κατηγόρησε την κυβέρνηση για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού έθνους, αρχίζοντας –όπως σημείωσε – με την εξαθλίωση και φτωχοποίηση των μικρομεσαίων και ακολουθώντας την πολιτική των επιδομάτων ώστε να κάνει τους πολίτες να… φιλούν το χέρι του κράτους! Επιπλέον, αναρωτήθηκε, αφού ευαγγελίζονται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, θα δρομολογήσουν αύξηση των συντάξεων, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του αφορολόγητου και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας; ΄΄Ο στόχος τους είναι να σταματήσεις να είσαι συνδεδεμένος με την δύναμη της παραγωγής, να μην έχεις όραμα για το μέλλον. Ακριβώς αντίθετος δηλαδή από την δική μας πολιτική που είναι υπέρ της δημιουργικότητας, των αξιών, της αποταμίευσης και της προκοπής της χώρας. Εάν δεν ήταν η δική μας παράταξη, η χώρα θα είχε την τύχη των κομμουνιστικών χωρών΄΄, υπογράμμισε ακόμη ο κ. Βορίδης, για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμία ανοχή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πως πρέπει να υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας τις ελευθερίες και το όραμά μας, να δημιουργούμε, να αποταμιεύουμε, να δημιουργούμε πλούτο. ΄΄Θέλουμε μία καθαρή νίκη και πιστεύουμε ότι έρχεται΄΄, κατέληξε ο κ. Βορίδης.

Στην εκδήλωση εκτός από τον κ. Βορίδη, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, οι βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος, οι πολιτευτές Γεωργία Ντάτσικα, Έλενα Κονιδάρη, Ελένη Πανίτσα, οι πρώην δήμαρχοι Αποστόλης Καραφωτιάς και Στάθης Θεοδωρακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Γιώργος Γιοβάς και Βασίλης Χριστόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στράτος Βαρδάκης, Βασίλης Χριστόπουλος, Χρήστος Γούτος και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr