background img
banner
banner

Ομόφωνες αποφάσεις από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τα θέματα που εξετάστηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίασή της. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη, πλην ενός που αφορούσε την επιβολή προστίμων για αφισορύπανση στο Αίγιο.

Το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής και αφορά επιβολή προστίμων σε γραφεία τελετών που παραβίασαν τα προβλεπόμενα του κανονισμού του δήμου. Κατά τα άλλα, στην χθεσινή συνεδρίαση ελήφθησαν αποφάσεις για έγκριση παράτασης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για αρχαιολογική ανασκαφή επί της Λεωφόρου Αιγαίου και επί της οδού Κρήτης παραλίας Τ.Κ. Συλιβαινιωτίκων Δ.Ε. Ακράτας, παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον οικισμό Ροδοδάφνης Δήμου Αιγιαλείας περί τη Χ.Θ. 91+563, παράταση 4ης φάσης της κυκλοφοριακής ρύθμισης στον οικισμό Σελιανιτίκων του Δήμου Αιγιαλείας για κατασκευή του ASR19AN από Χ.Θ 1+357,00 έως 1+528,00, χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο Δήμο Αιγιαλείας, λήψη απόφασης για την διαδικασία και τον καταλογισμό της δαπάνης και καθορισμό του ύψους της δαπάνης σε ιδιοκτήτες ακινήτων από τα οποία υπάρχουν προεξέχοντες κλάδοι ή βλάστηση η οποία θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των συγκοινωνιών και επιβολή προστίμου για αφισορύπανση σε δύο περιπτώσεις, στην Δ.Κ. Αιγίου.

Ακόμη, την επιτροπή απασχόλησαν μετακίνηση κάδων απορριμμάτων, χορήγηση θέσεων στάθμευσης και άδειες εισόδου –εξόδου σε χώρους στάθμευσης, καθώς η τοποθέτηση ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο κιόσκι της πλατείας Αγ. Λαύρας. Τέλος, απόφαση ελήφθη για την ασφαλτόστρωση επί της οδού Πελασγών στο Αίγιο, την τοποθέτηση πινακίδας στον Λόγγο και καθρεπτών στα Ζαχλωρίτικα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr