background img
banner
banner

«Οχετός το στόμα Πολάκη»…

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙ… «ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ»

Ευθέως και χωρίς… περιστροφές απαντά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, αντικρούοντας με επιχειρήματα και πραγματικά γεγονότα τον χαρακτηρισμό «φασισταριό» που ο υπουργός του είχε προσάψει προ ημερών… Ο τοπικός Ποιμενάρχης υπενθυμίζει πως ο ίδιος δεν… κρύβεται, αναφέροντας τις προσπάθειές του να συμμαζέψει τα ερείπια τα οποία, όπως λέει, ο κ. Πολάκης και η κυβέρνηση αφήνουν στο πέρασμά τους!

΄΄Καθώς μας πληροφορεί ο ιστότοπος «Το βήμα ορθοδοξίας» ο Εξοχώτατος καί πολύ μάγκας Υπουργός κύριος Πολάκης άνοιξε το στόμα του και -αναφερόμενος στο ταπεινό πρόσωπό μας- απέδειξε, ότι το στόμα του δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μόνον ένας σχέτος οχετός! Θερμότατα, λοιπόν, τον ευχαριστούμε, διότι απέδειξε ο  ίδιος πόσο ανυπόληπτο πρόσωπο τυγχάνει, οπότε οι ύβρεις του για το ταπεινό πρόσωπό μας δεν είναι παρά έπαινος, τιμή καί δόξα!΄΄, αναφέρει ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, προσθέτοντας: ΄΄Τιμή μας είναι, το γεγονός, ότι υπηρετήσαμε -ως Εφημέριος- την ένδοξο Ελληνική Βασιλική Χωροφυλακή από το Φεβρουάριο 1968 έως τον Αύγουστο 1976 ως Εφημέριος Ιεροκήρυξ των Σχολών Αξιωματικών και Υπενωμοταρχών Χωροφυλακής. Εκεί δεν πήγαμε μόνος! Η Μητέρα Εκκλησία μας διέταξε να αναλάβουμε το πόστο αυτό. Κι εμείς προσπαθήσαμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου. Αλλά γιατί παρασιωπάτε μία λεπτομέρεια; Συγχρόνως ήμασταν και ομιλητής – διδάχος του Ευαγγελίου στις μεικτές τότε Σχολές Μοιράρχων και Αστυνόμων της Αστυνομίας Πόλεων, δηλ. στα Ειδικά Σεμινάρια Αξιωματικών προ της προαγωγής των στον επόμενο βαθμό!  Στη θέση αυτή υπηρετήσαμε και στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως! Γιατί το αποσιωπάτε; Τιμή καί δόξα μας επίσης είναι τό γεγονός, ότι επισκεφθήκαμε στις Φυλακές τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, στον οποίο ωμιλήσαμε για την ανάγκη να εξομολογηθή καί τελικά, φωτισθείς από τήν Χάριν του Κυρίου μας, ωδήγησε τα βήματά του κάτω από το επιτραχείλι του Εξομολόγου! Αγαπητέ Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε… Πολάκη κάποτε και Εσείς πρέπει να το κάνετε! Αλλοιώς Σας περιμένει η Κόλαση!΄΄.

΄΄Φασισμός είναι η μετατροπή του «όχι» σε «ναι»΄΄…

Ο Μητροπολίτης υπενθυμίζει ότι ο ίδιος είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό «Λεβέντη κ. Τσίπρα». Όπως λέει, ΄΄ουδέποτε υπήρξαμε υμνητής των βασανιστών! Υπήρξαμε όμως υμνητής του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, όταν ανελάμβανε τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα! Έκανε Δημοψήφισμα καί τό αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ! Αλλά ο μαέστρος κ. Τσίπρας το μετέτρεψε σε ΝΑΙ! Αυτό όντως είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!  Είχε υποσχεθή, ότι θα σχίσει τα Μνημόνια καί ότι θα φέρει την ευημερία στον Ελληνικό Λαό. Και τότε εμείς είπαμε και γράψαμε «Γειά σου, Λεβέντη Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα»! Ενώ τώρα πια γράφουμε «Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα! Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και  τον Διάβολο»!΄΄. Θυμίζει ακόμη τα όσα για την Χρυσή Αυγή είχε γράψει, ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό, σημειώνει: ΄΄Αγαπητέ κ. Πολάκη, σας ευχαριστώ θερμότατα για τα πολύ επαινετικά σας. «Αει κρύψου φασισταριό», μου εγράψατε! Τέτοια λόγια χρησιμοποιούν μόνον οι άνθρωποι του υποκόσμου! Εάν σεις είσθε ένας Υπουργός-μάγκας πρέπει να γνωρίζετε, ότι και ο υποσημειούμενος είναι ένας ιερωμένος με μιά πολυετή θητεία στην ιερωσύνη, με μιά καρποφόρα δραστηριότητα ως Επίσκοπος, με μια  αξιοσημείωτη κοινωνική προσφορά, στην οποία περιλαμβάνονται δύο Γηροκομεία, δύο Στέγες κατακοίτων, ένας Βρεφονηπιακός Σταθμός, ένα Εστιατόριο για πτωχούς ανθρώπους, ένα Κοινωνικό παντοπωλείο, ένα Κοινωνικό Φαρμακείο, μια Κοινωνική Ιματιοθήκη, δύο Φροντιστήρια για μαθητές Μέσης βαθμίδος κ. ά. Καί όλα αυτά από ένα άνθρωπο, ο οποίος άγει σήμερα το 80ό έτος της ηλικίας του. Βρέ… Πουλάκη μου, άνθρωπε του υποκόσμου,  δεν σεβάσθηκες τουλάχιστον την ηλικία μου; Βλέπετε Κύριε Κύριε Κύριε…. Υπουργέ, εσείς συνεχώς γκρεμίζετε την Ελλάδα μας! Ενώ εμείς προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα ερείπια, τα οποία Σεις αφήνετε στο περάσμά σας. Με αγάπη και με εντιμότητα, «ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.