background img
banner
banner

Παρουσία πλήθους κόσμου, σε ευχάριστο κλίμα!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ «ΗΛΙΟΥ»

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του παραλιακού καταστήματος “Me Gusta” στα Σελιανίτικα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος», παρουσία πλήθους μελών και φίλων. Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και ευδιάθετο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συναντηθούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις και ευχές για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα πανευρωπαϊκά πιστοποιητικά YouthPass στους νέους και τις νέες, που συμμετείχαν, μέσα στο περασμένο έτος, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Erasmus+ και του οποίου φορέας υλοποίησης στην περιοχή του δήμου Αιγιάλειας, ήταν ο σύλλογος.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος. Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος και βοηθός Δημάρχου Νίκος Θανασούλιας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων Γιώτα Σταυροπούλου και ο πρόεδρος του Κεραυνού Σελιανιτίκων Γιάννης Τζεβελέκος.

Συνέχεια του Erasmus+ με αμείωτο ενδιαφέρον

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος» Γιώργος Ρόζος, μίλησε για τη σπουδαιότητα και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που επέφερε στην περιοχή η εκτέλεση του ευρωπαϊκού προγράμματος, τονίζοντας πως θα συνεχιστεί και φέτος με αμείωτο ενδιαφέρον η εθελοντική πρωτοβουλία του συλλόγου για την υλοποίηση αντίστοιχων κοινωφελών δραστηριοτήτων, κάνοντας, παράλληλα, έκκληση προς όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς να εντείνουν την δραστηριότητά τους, με στόχο την ουσιαστική παραγωγή έργου και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Ευχές και ευχαριστίες

Η πολύ νόστιμη βασιλόπιτα ήταν προσφορά των ζαχαροπλαστείων “Δημητρίου”, ενώ το δώρο της βασιλόπιτας ήταν ένα υπέροχο γυναικείο ρολόι, ευγενική χορηγία από το κοσμηματοπωλείο του Αράμ Περγαμαλιάν στο Αίγιο. Τυχερή της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί, ήταν η Κατερίνα Τρίτσα.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων «Ήλιος», μέσω ανακοίνωσής του, εύχεται καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευημερία το νέο έτος, ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του, που παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτάς του, τους χορηγούς, τα ζαχαροπλαστεία “Δημητρίου” και το κοσμηματοπωλείο “Αράμ”, το κατάστημα “Me Gusta” για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τους Παπαγιανόπουλο Νικόλαο και Τσουρούτη Κωνσταντίνο για την εθελοντική προσφορά τους, με την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση, αντίστοιχα, της εκδήλωσης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr