background img
banner
banner

Πίτα στο “Μονόδρομο” από την Κινηματογραφική Λέσχη

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου στοbar«Μονόδρομος», παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Λέσχης.

Η κινηματογραφική λέσχη συμπληρώνει 1,5 χρόνο ύστερα από την επανίδρυσή της και βρίσκεται στα μισά της χειμερινής σεζόν η οποία συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αριθμεί πάνω από 200 μέλη και πραγματοποιεί προβολές ποιοτικών και βραβευμένων ταινιών κάθε Δευτέρα στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλωνα». Το φετινό πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνει τουλάχιστον 20 προβολές ενώ προγραμματίζονται και άλλες δράσεις.

Η διοργάνωση και πάλι των υπαίθριων προβολών το καλοκαίρι που πολύ επιτυχημένα πραγματοποιήθηκαν πέρυσι για πρώτη φορά,η πρόσκληση δημιουργών από το χώρο του κινηματογράφου αλλά και άλλες παράλληλες δράσεις, είναι μέσα στους σχεδιασμούς της λέσχης για την φετινή χρονιά, όπως δήλωσε στην εκδήλωση ο πρόεδρός της, Θεόδωρος Πανουτσόπουλος. Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς της που προσέφεραν πλούσια δώρα, τα οποία μοιράστηκανκατά της διάρκεια της εκδήλωσης, με κλήρωση στους παρευρισκόμενους.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr