background img
banner
banner

Προσθήκες στο ρόστερ από Δευτέρα για ΠΓΣ

“ΚΟΥΤΣΗ” Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Κ. 

Με 16 συνολικά ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, στις 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Παναιγιάλειου. Συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το νούμερο, ο Δημήτρης Τσερκέζος και ο Γκαρθία Κάναλς, που προέρχεται από τραυματισμό και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να προσφέρει αν χρειαστεί, τις αγωνιστικές του υπηρεσίες.

Χωρίς προβλήματα και …αναταραχές η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο Δημητρόπουλου με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου να ετοιμάζεται για την «πρώτη» του στον πάγκο του Παναιγιάλειου, με πολλά προβλήματα και περιορισμένες επιλογές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του β΄ αντιπρόεδρου Δήμου Κασκαντίρη, αναμένεται την Παρασκευή 26/01 πληρωμή έναντι των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές, που εκτός από την υπομονή τους, εξαντλούνται και τα χρονικά περιθώρια για μεταγραφή τους σε κάποια άλλη ομάδα.

Ο Στίκας έλυσε τελικά το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει, ο Βατουσιάδης υπέγραψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναμένοντας την παρουσία του Αιγύπτιου Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν στο ερχόμενο 10ήμερο, τα μέλη της διοίκησης έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών, που σκοπό έχει να βρεθούν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, ώστε να βγει πιο δυνατό το ΔΣ. Ανάμεσά του και ο τέως πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος.

Αρκετές επαφές έχουν γίνει με ελεύθερους ποδοσφαιριστές, ήδη έχει εκδηλωθεί από αυτούς ενδιαφέρον για την μεταγραφή τους στον Παναιγιάλειο, οπότε αναμένονται νέες αφίξεις στο Δημοτικό Στάδιο από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr