background img
banner
banner

Αντάλλαξαν ευχές στο Αρχοντικό | ΦΩΤΟ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, υποδέχτηκαν ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, τους πολίτες της Αιγιάλειας για τις καθιερωμένες ευχές λόγω της έλευσης του νέου χρόνου.  Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, όπου ο Θανάσης Παναγόπουλος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ευχήθηκε ειρήνη και οικογενειακή ευτυχία σε όλους τους Αιγιαλείς αλλά και δουλειές για τους νέους.

Το παρών στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλουαπό τη δημοτική αρχή έδωσαν μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Έργων Βάσω Ψυχράμη με το σύζυγό της, διευθυντή της ΠΕΣ, Μίλτο Σταυρόπουλο, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας με τη σύζυγό του, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ Νίκος Μιχαλόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Στράτος Βαρδάκης, Βασίλης Χριστόπουλος και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαίρη Χρονοπούλου με το σύζυγό της, η πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μάρθα Σκούντζου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Αιγίου Ανδρέας Σοφέτης και το μέλος Γιώτα Γκρέμου, ο διευθυντής της Αστυνομίας Βασίλης Ροδόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θόδωρος Στεφανίδης και ο εκπρόσωπος της Υπουργού Τουρισμού Πέτρος Δαδιώτης.

Την αντιπολίτευση του Δήμου Αιγιάλειας “εκπροσώπησαν” ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος και ο Βασίλης Φιλιππόπουλος, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, ο οποίος είχε ενδιαφέρον διάλογο με τον Θανάση Παναγόπουλο για τις χώρες που έχει ταξιδέψει ο καθένας, με το δήμαρχο να σημειώνει μικρό προβάδισμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr