background img
banner
banner

Η Πυροσβεστική της Αιγιάλειας “έσωσε” τον Άγιο Βασίλη | ΦΩΤΟ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, για τον ερχομό του νέου χρόνου.

Εκεί οι πυροσβέστες της Υπηρεσίας με τις οικογένειές τους, υποδέχθηκαν τον Άγιο Βασίλη που μοίρασε δώρα στα παιδιά και γέμισε με χαμόγελα την αίθουσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Αιγίου, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακολούθησαν οι ομιλίες και οι ευχές από το διοικητή κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, ο οποίος πήρε αυτή την πρωτοβουλία, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του για την προσήλωση που έχουν επιδείξει στο καθήκον.

Ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, που ένιωσε ότι βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον, αφού θεωρεί το διοικητή και την ομάδα του συνεργάτες.

Το χαρμόσυνο μήνυμα για τη νέα χρονιά, έφερε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αμβροσίου, π. Γερβάσιος, ενώ μίλησαν ακόμα για το έργο της Πυροσβεστικής στην περιοχή, ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας, Βασίλης Φερτάκης και ο πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης Γιώργος Οικονομόπουλος.

“Ξαφνικά” ήρθε κλήση στον ασύρματο του διοικητή, πως το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη ανατράπηκε, ερχόμενο από Καλάβρυτα για να μοιράσει τα δώρα. Αμέσως, όχημα της Πυροσβεστικής με εντολή του διοικητή, πήγε μέχρι την Κερνίτσα, πήρε τον Άγιο Βασίλη και τον έφερε στο Πολιτιστικό για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά που περίμεναν με ανυπομονησία.

Τελικά όλα πήγαν καλά, ο Άγιος κάθισε στο θρόνο του και μοίρασε τα δώρα του σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Οι γυναίκες της Πυροσβεστικής είχαν κάνει  καλή δουλειά και όλα τα παιδιά έφυγαν ευχαριστημένα έχοντας σαν ευχάριστη ανάμνηση το περιστατικό που προηγήθηκε. Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία η νηπιαγωγός Βένη Νικολοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr