background img
banner
banner

Σαββατοκύριακο με πίτες και ευχές

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Αρκετές εκδηλώσεις για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, από φορείς και συλλόγους της περιοχής. Με κεράσματα ή φαγητό, με ζωντανή μουσική, δώρα κι εκπλήξεις, οι σύλλογοι κρατούν την παράδοση, παρουσιάζουν το έργο τους και προσφέρουν όμορφες στιγμές σε μέλη και φίλους τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι φίλοι της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιαλείας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μια εγκάρδια και απλή γιορτή, όπου θα επικοινωνήσουν και θα ανταλλάξουν ευχές και απόψεις για το 2018. Η εκδήλωση θα γίνει στη ζεστή και άνετη αίθουσα της καφετέριας «LΟSS» (Ζωοδόχου Πηγής, στην παραλία Αιγίου), σήμερα Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα και θα πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική.

Χορό για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργανώνει σήμερα Σάββατο και ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας, στις 8.00 το βράδυ, στο εστιατόριο «Μουριά» στην Αιγείρα, με μουσική, φαγητό και ποτό.΄Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά΄΄, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση. Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν προσκλήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο Γιώργο Σακελλαρόπουλο (6944590464).

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Σήμαντρον» στον Ελαιώνα, σε μια βραδιά με πλούσια δώρα, διασκέδαση και χορό. Τιμή πρόσκλησης: Ενήλικες 15 ευρώ και Μαθητές 10 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό, κρασί και αναψυκτικό.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Αιγείρας, μας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, σήμερα  Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 6μ.μ.στο ενοριακό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος. Επίσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγείρας και η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης» θα πραγματοποιήσουν κοινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, αύριο Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ. ΄΄Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να ανταλλάξουμε ευχές και να απολαύσετε όμορφες χριστουγιεννιάτικες μελωδίες΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση.

Τέλος, η εκδήλωση για την κοπή πίτας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγίου θα γίνει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 6.30μμ., στο κατάστημα «Loss», Ζωοδόχου Πηγής, παραλία Αιγίου. ΄΄Θα παρουσιαστούν δράσεις των παιδιών μας, θα πιούμε το καφεδάκι μας και θα περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα όλοι μαζί όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Και το φλουρί…. έκπληξη!!!΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr