background img
banner
banner

Σε μια βραδιά με όμορφα συναισθήματα

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 13 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Όμορφα συναισθήματα πλημμύρισαν τις καρδιές όλων όσοι παρευρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην κοινή εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Ακράτας και δεκατρείς Συλλόγων της Ανατολικής Αιγιάλειας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα που στεγάζει το ίδρυμα Μάνος Χατζιδάκις-Νίκος Γκάτσος.

΄΄Περηφάνια, αισιοδοξία και ελπίδα μας μετέδωσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που χρόνια τώρα παλεύουν να σταθούν και να προσφέρουν στο κοινό καλό. Σύλλογοι που είναι όλοι ενεργοί, χρήσιμοι και απαραίτητοι στην κοινωνία, ο καθένας με το δικό του τρόπο΄΄, αναφέρει η πρόεδρος της Τ.Κ. Ακράτας Μαρρία Καρρά. Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν μέλη και φίλοι των συλλόγων αλλά και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ένα βράδυ γεμάτο μελωδίες και όμορφες μουσικές!

Οι Σύλλογοι και φορείς που έλαβαν μέρος, ήταν: Κοινότητα Ακράτας, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις», Φιλαρμονική Ακράτας, Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ο Καλός Σαμαρείτης», Σύλλογος Αιμοδοτών «Ο Δεσμός», Αθλητικός Όμιλος Ακράτας, Σύνδεσμος «Ο Χελμός», Ίδρυμα «Αρχιεπισκόπου Βαρθολομαίου Γεωργιάδη», Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, Κυνηγετικός Σύλλογος, Σύλλογος Φίλων των Ίππων «Ο Πήγασος», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Ακράτας και ΤΟΕΒ Κούρκαφας.

Με τις ευλογίες του πατέρα Ισαάκ Παθανασίου και του πατέρα Χαράλαμπου Καρούζου, η πρόεδρος της Κοινότητας μοίρασε την πίτα και το φλουρί έτυχε στο Σωματείο “Καλός Σαμαρείτης”. Η μπάντα και η χορωδία της Φιλαρμονικής μάγεψαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν για άλλη μια φορά. Όλοι οι πρόεδροι ευχήθηκαν τα καλύτερα για την χρονιά που ξεκίνησε, ΄΄ας κρατήσουμε όμως για οδηγό τα λόγια του πατέρα Ισαάκ για αγάπη και ενότητα… Βρεθήκαμε άλλωστε σε ένα χώρο που πάντα λειτουργεί ενωτικά σε τούτο τον τόπο, που ο εθελοντισμός και η προσφορά περισσεύουν και για αυτό είναι ξεχωριστός και ευλογημένος! Και του χρόνου με υγεία!΄΄, σχολιάζει η κ. Καρρά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr