background img
banner
banner

Σε όμορφο κλίμα και με πολύ κέφι!

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

 

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο ετήσιος χορός τού Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο, καλή διάθεση και κέφι. Η αίθουσα ήταν γεμάτη κόσμο, άπαντες είχαν καλή διάθεση και η βραδιά κύλισε με πολύ κέφι!

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαραλαφέκας, ο α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρίστος Τηλιγάδης, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής, εκπρόσωποι Συλλόγων και φυσικά επιχειρηματίες του τόπου, οι περισσότεροι από τους οποίους έδωσαν δώρα από τα καταστήματά τους για τη λαχειοφόρο. Τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας εκπροσώπησαν, η πρόεδρος Μαίρη Χρονοπούλου και ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπρούμας, ενώ την Ομοσπονδία Εμπόρων Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Οικονομικός Επόπτης Σπύρος Σπυρόπουλος.

΄΄Ευχαριστούμε τον π. Χαράλαμπο για τις ευχές του και τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου! Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία και Επιτυχίες΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr