background img
banner
banner

Σύλληψη διευθυντή τράπεζας του Αιγίου σήμερα το πρωί!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Σε μία κίνηση «ματ» ώστε να βάλουν τέλος στις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών χωρίς δικαστικές αποφάσεις, προχωρούν ενεργοί πολίτες τής Αιγιάλειας. Προχωρούν σε αναφορές στην Αστυνομία και σε μηνύσεις εις βάρος τραπεζικών στελεχών, σε μία προσπάθεια να εναντιωθούν έτσι στην «δικτατορία των τραπεζών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα (Παρασκευή) το πρωί, όταν παρουσία των καταγγελλόντων πολιτών, συνελήφθη διευθυντής τραπεζικού καταστήματος του Αιγίου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για να αφεθεί μετά από λίγη ώρα ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου… Όπως μετέφεραν στo Protionline.gr  πολίτες που πρωτοστατούν στις δράσεις αυτές, ΄΄πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Και στην περιοχή είναι μεγάλος ο αριθμός περιπτώσεων κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών και μη απόδοσης από τις τράπεζες της μισθοδοσίας των δικαιούχων, ακόμη κι αν δεν έχουν οφειλές οι ίδιοι αλλά οι συνδικαιούχοι του λογαριασμού τους. Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν οφειλές ή αν οι λογαριασμοί είναι ακατάσχετοι, οι τραπεζίτες, με το «έτσι θέλω» δεν αποδίδουν μισθούς και συντάξεις, με αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να μην έχουν χρήματα να κάνουν γιορτές και να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους΄΄.

Μάλιστα, έκαναν λόγο για «απάτη των τραπεζιτών», τονίζοντας πως «η δικτατορία των τραπεζών δεν θα περάσει». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλλήψεις τραπεζικών στελεχών δεν είναι τοπικό φαινόμενο αφού κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και σε άλλες πόλεις, με τους ενεργούς πολίτες, μέσω κινημάτων, να προσανατολίζονται και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις, έχοντας μάλιστα και τα σχετικά δικόγραφα ώστε να είναι σε θέση να καταθέσουν και αγωγές, διεκδικώντας αποζημιώσεις, επικαλούμενοι νόμιμους και ηθικούς λόγους, τονίζοντας πως οι διευθυντές των τραπεζών έχουν και ηθική ευθύνη για τις πράξεις αυτές. ΄΄Το… παραμύθι που έστησαν με τα χρέη ώστε να υφαρπάζουν τις αποδοχές του κόσμου, θα το πληρώσουν ακριβά. Αν συνεχίσουν να εκβιάζουν τον κόσμο και χωρίς δικαστικές αποφάσεις να υπεξαιρούν χρήματα, θα έρχονται αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη΄΄, ανέφεραν ακόμη οι ίδιοι πολίτες…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr