background img
banner
banner

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή καλωδίων τηλεπικοινωνιών

ΑΠΟΞΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΞΙΑΣ 5.850 ΕΥΡΩ –ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ… ΠΑΡΕΑΣ

Δύο ανηλίκους 14 και 15 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν χθες το απόγευμα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, στην περιοχή του Δημητρόπουλου, διότι μαζί με έναν ακόμη νεαρό, αφαίρεσαν καλώδια κοντά στην κοίτη του Μεγανίτη. Εις βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, χθες  το πρωί, στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας, ενεργώντας από κοινού, αποξήλωσαν και αφαίρεσαν συνολικά εξήντα μέτρα καλώδια τηλεπικοινωνιών, συνολικής αξίας 5.850 ευρώ! Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν μετά από λίγες ώρες, τους τρεις δράστες, κοντά στην κοίτη του ποταμού Μεγανίτη, να καίνε τα καλώδια και συνέλαβαν τον 14χρονο και τον 15χρονο, ενώ ο 17χρονος στη θέα τους τράπηκε σε φυγή.

Να σημειωθεί ότι ο 17χρονος συνεργός των συλληφθέντων, αναζητείται, ενώ τα πλήρη στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί. Επίσης, στο πλαίσιο της προανάκρισης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των τριών ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr