background img
banner
banner

Το 2ο Δημοτικό έκοψε την πίτα του στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.!

ΣΕ ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

Επίσκεψη στον χώρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, κρατώντας πολλές σακούλες καπάκια που είχαν μαζέψει στο χώρο του σχολείου τους με σκοπό να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Τα παιδιά συνόδευαν η διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Πλατάνου- Μαράντη, η δασκάλα της τάξης Ξένη Αντωνοπούλου, η μουσικός του σχολείου Ζουμπουλιά Σπυροπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Ζωιτσούδης και τα μέλη του Συλλόγου Χρήστος Βεργόπουλος και Εύη Καπετσώνη. Αρχικά τα παιδιά τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έπειτα η διευθύντρια έκοψε τη βασιλόπιτα η οποία ήταν πεντανόστιμη και φτιαγμένη από τα χεράκια της κ. Καραθανάση (μητέρα μαθητή της τάξης). Το δώρο για το φλουρί ήταν ένα μεγάλο παζλ που ευχαρίστησε τόσο τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου όσο και όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με ανακοίνωσή του, τους ευχαριστεί όλους για την τόσο όμορφη επίσκεψη που πραγματοποίησαν καθώς και την πάντα πρόθυμη εθελόντρια του Κέντρου Σία Μεντζελοπούλου- Καλαμιώτη που βοηθά πάντα με την παρουσία της και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα αλλά και στους μικρούς φίλους καλή πρόοδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr