background img
banner
banner

“Φτάνει πια με την συμπεριφορά της κυρίας Κοντεσοπούλου!”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μπορεί το Σωματείο Εργατοτεχνιτών του Δήμου Αιγιάλειας να αντέδρασε στην ΕΔΕ που διέταξε ο δήμαρχος, για την πρόεδρο του, με την ανακοίνωση που δημοσίευσε σήμερα το Protionline.gr, κατηγορώντας το Θανάση Παναγόπουλο για την απόφασή του αυτή, ωστόσο μια άλλη ανακοίνωση δίνει διαφορετική διάσταση στο θέμα.

Συγκεκριμένα με επιστολή- διαμαρτυρία ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Αιγιαλείας, στρέφεται εναντίον της κ. Κοντεσοπούλου αναφέροντας τα εξής: «Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με το άτομό της, απεναντίας την αντιμετωπίζουμε ως συνάδελφο και διατηρούμε συναδελφικές σχέσεις.

 Δυστυχώς ως Σωματείο Εργαζομένων («Της Κοντεσοπούλου» ως είθισται να λέγεται!), έχει δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα με συναδέλφους, μέλη του συλλόγου μας και στο τέλος επικαλείται τη συνδικαλιστική της ιδιότητα, για να καλύψει τη συμπεριφορά της.

 Αν οι ενέργειές της είναι νόμιμες, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την Ε.Δ.Ε., που έχει διαταχτεί εις βάρος της. Εμείς, ως σύλλογος, απαιτούμε η Ε.Δ.Ε. να πραγματοποιηθεί άμεσα, διότι αυτό θα αποδείξει, αν τα καταγγελλόμενα ευσταθούν ή όχι. Αν δεν ευσταθούν, τότε δικαίως φοβάται για τυχόν τιμωρία της, η οποία βέβαια ουδεμία σχέση θα έχει με συνδικαλιστική δράση.

 Βέβαια η ΠΟΠ-ΟΤΑ έχει ήδη βγάλει το αποτέλεσμα, ότι δηλαδή υπεύθυνη για όλα, καθώς και για τις παραβάσεις των μισών και πλέον άρθρων του Ν.1264 είναι η Προϊσταμένη του Γραφείου Προσωπικού… Η δε σύνδεση του όλου περιστατικού με το σύζυγο του «άλλου» σωματείου είναι εντελώς άστοχη, αφού τον Οκτώβριο του 2017, που συνέβησαν όλα αυτά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ήταν άλλο πρόσωπο!!

Ως συνδικαλίστρια γνωρίζει αρκετά καλά, ότι αφού εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, το διάλογο και τη διαιτησία, τότε και μόνο τότε καταφεύγουμε σε καταγγελία. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την κυρία Κοντεσοπούλου, η οποία προκειμένου να κάνει αισθητή την παρουσία της και την ύπαρξη του σωματείου της, κάνει το σχετικό θόρυβο.

 Προκειμένου λοιπόν να τελειώσει το θέμα και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε απερίσπαστοι, χωρίς καθημερινές φωνές και απειλές, απαιτούμε την άμεση ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε.».

Είναι φανερό πως εργατοτεχνίτες και διοικητικοί υπάλληλοι του δήμου Αιγιάλειας βρίσκονται στη μέση συνδικαλιστικής διαμάχης, με τα προεδρεία των δύο σωματείων να καταγγέλλουν το ένα το άλλο για αθέμιτες πρακτικές.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr