background img
banner
banner

Δεν τους έφτανε η… εργασιακή ομηρία έχουν και μειωμένο ωράριο…

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Έγγραφο- ψήφισμα μέσω του οποίου εκφράζει την αγωνία των εκπαιδευτικών Θεατρικών Σπουδών ΠΕ 32, οι οποίοι εκτός από τα προβλήματα που βιώνουν ως αναπληρωτές, έχουν και μειωμένο ωράριο, απέστειλε στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, το περιεχόμενο του οποίου κοινοποιείται και στην Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, ΄΄συμπαριστάμεθα στην αγωνία των συναδέλφων Θεατρικών Σπουδών ΠΕ 32, που υπηρετούν στα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας τόσο στην Αιγιάλεια, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Όσον αφορά στην Αιγιάλεια, οι συνάδελφοι Θεατρικής Αγωγής πέρα από το καθεστώς ομηρίας που επηρεάζει τη ζωή όλων των αναπληρωτών συναδέλφων, καλούνται να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα του μειωμένου ωραρίου, με συνέπεια τις ελάχιστες οικονομικές απολαβές και την εργασιακή ανασφάλεια. Οι συνάδελφοι Ειδικοτήτων έχουν προσαρμοστεί στην πολλαπλή τοποθέτηση και στην καθημερινή εναλλαγή σχολείων. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την αποφόρτιση των μαθητών ,μέσω της τέχνης και τη συναισθηματική προαγωγή τους΄΄.

Και καταλήγει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας, ως εξής: ΄΄Χρέος μας είναι να εξετάσουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούν να έχουν απασχόληση πλήρους ωραρίου, δεδομένου του ότι υπάρχουν 78 ώρες που θα μπορούσαν να τους διατεθούν και να δημιουργήσουν περιβάλλον ισοτιμίας και επαγγελματικής ασφάλειας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr