background img
banner
banner

Δημιουργώντας ανάπτυξη σε εποχή οικονομικής κρίσης…

Η ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΥΧΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ!

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η μεγάλη «οικογένεια» της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, εν μέσω ευχών για μία καλύτερη χρονιά, αλλά και ευχαριστιών για την στήριξη της σημαντικής για την περιοχή, δραστηριότητάς της σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην διοίκηση, τους εργαζόμενους της Ένωσης, αλλά και τους αγρότες της Αιγιάλειας, καθώς όλοι έχουν τη δική τους συμβολή σε αυτή την επιτυχημένη πορεία της Π.Ε.Σ. που, εν μέσω κρίσης, όχι μόνο παραμένει ζωογόνα για την τοπική οικονομία αλλά ισχυροποιείται και δημιουργεί ανάπτυξη!

Σωτηρόπουλος: Μπορούμε και καλύτερα

Την εκδήλωση στην μεγάλη αίθουσα της Π.Ε.Σ., άνοιξε ο πρόεδρος της εταιρείας Θανάσης Σωτηρόπουλος, απευθύνοντας θερμές ευχές προς τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης που ήταν παρόντα. ΄΄Εύχομαι το 2018 να είναι καλύτερο από τα παρελθόντα έτη για την εταιρεία μας, την Αιγιάλεια και γενικότερα την περιοχή΄΄, είπε ο πρόεδρος, παρατηρώντας πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα, συνιστώντας σεβασμό στην δουλειά του καθενός, στον παραγωγό που είναι έξω και στην εταιρεία. Ο κ. Σωτηρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους εργαζόμενους, το εμπορικό τμήμα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της οργάνωσης που είναι παρόντα ό,τι ώρα χρειαστεί, όπως είπε, κάνοντας ειδική αναφορά στον διευθυντή της εταιρείας Μίλτο Σταυρόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «ψυχή» της εταιρείας. ΄΄Κύριε Σταυρόπουλε, σε σας οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας γιατί είσαστε η ψυχή της εταιρείας, ο οργανωτής και θέλουμε να συνεχίσετε έτσι΄΄, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σωτηρόπουλος που, κόβοντας την πίτα, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι στον αγρότη της Αιγιάλειας και το δεύτερο στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών.

Ψυχράμη: Η καλή πορεία οφείλεται στους εργαζομένους

Τις δικές της ευχές για την νέα χρονιά εξέφρασε η αντιδήμαρχος Βάσω Ψυχράμη που ήταν παρούσα και εκπροσωπούσε και τον δήμαρχο Αιγιαλείας. ΄΄Μεταφέρω και τις ευχές του δημάρχου για καλή συνεργασία μεταξύ σας και για υγεία σε όλους σας και τις οικογένειές σας΄΄, είπε η αντιδήμαρχος, επισημαίνοντας και την εικόνα που υπάρχει για την Π.Ε.Σ. ΄΄Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η Ένωση είναι μία πολύ δυνατή επιχείρηση, με πολύ καλά αποτελέσματα, κάθε χρόνο και καλύτερα και που στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το εισόδημα της Αιγιάλειας. Αυτό οφείλεται σε εσάς τους εργαζόμενους στην Ένωση, την διοίκησή της, τα μέλη της οποίας αξίζουν συγχαρητήρια. Η κοινή προσπάθεια, ο κοινός αγώνας έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Πολύ σας ευχαριστούμε γι’ αυτά που προσφέρετε στον τόπο, εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη να συνεχίσετε το έργο σας΄΄, τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Ψυχράμη.

Σταυρόπουλος: Δώσαμε την καλύτερη τιμή

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε και ο κ. Σταυρόπουλος εκφράζοντας την χαρά του που όλοι οι άνθρωποι της Π.Ε.Σ. συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε βραδινή ώρα με την μορφή συνεστίασης, ενώ ακολούθησε και χορός σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

΄΄Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που είμαστε όλοι μαζί. Θέλω να ευχηθώ στην διοίκηση, σε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους, σε όλους τους αγρότες της Αιγιάλειας που μας στηρίζουν με το προϊόν τους, να έχουμε μία καλύτερη χρονιά με χαρές και ό,τι επιθυμεί ο καθένας μέσα στο 2018΄΄, είπε ο διευθυντής της Π.Ε.Σ., ευχαριστώντας τον κ. Σωτηρόπουλο για τα όσα ανέφερε γι’ αυτόν, τονίζοντας ωστόσο τα εξής: ΄΄Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια, θεωρώ όμως ότι δεν μου ανήκουν στο σύνολο, διότι αν δεν δουλέψουμε ως ομάδα, τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Το 2017 ήταν μία ακόμη χρονιά με μεγάλες επιτυχίες. Κατορθώσαμε να διαδραματίσουμε τον παραδειγματικό μας ρόλο μας στην αγορά ως συνεταιριστική εταιρεία και να δώσουμε την καλύτερη τιμή στην σταφίδα, στον παραγωγό της Αιγιάλειας, εξασφαλίζοντας επίσης κι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα το δημοσιοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον. Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, θεωρώ ότι τα καταφέραμε καλά και τα καταφέραμε καλά όλοι μαζί. Όσο καλός και να είναι ο προπονητής, αν δεν υπάρχει ομάδα δεν γίνεται τίποτα. Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο αυτής της οργάνωσης είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Είναι τιμή μας που δουλεύουμε για τον παραγωγό, που έχουμε αυτή τη διοίκηση ως συνεργάτες, που ευτύχισε διαχρονικά η Ένωση να έχει πολύ καλές διοικήσεις και ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που ξεχώρισε από τις άλλες συνεταιριστικές εταιρείες και τράβηξε μία άλλη, επιτυχημένη πορεία΄΄.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγρότες”

Επιπλέον, ο κ. Σταυρόπουλος, ανέφερε: ΄΄Λαμβανομένων όλων αυτών υπόψη, ας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργοδότες μας, τους αγρότες. Θέλω να προτρέψω όλους να συνεχίσετε με το ίδιο ενδιαφέρον. Είμαι χαρούμενος που σας έχω δίπλα μου και πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να φτάσουμε την Ένωση εκεί όπου θέλουμε. Ακόμη κι όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε, θα φύγουμε με την ικανοποίηση ότι δώσαμε την ψυχή μας για να πάμε αυτή την οργάνωση παραπέρα. Δημιουργούμε ανάπτυξη σε εποχή οικονομικής κρίσης. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μεγαλώνουμε την οργάνωσή μας. Τα επιτύχαμε όλα αυτά χάση στη συνεργασία όλων σας΄΄. ΄΄Σας διαβεβαιώ πως θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας και στο μέλλον, με ανθρωπιά. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ και να κάνουμε επίσης έναν επιτυχημένο απολογισμό για το 2018΄΄, κατέληξε ο κ. Σταυρόπουλος, κόβοντας το επόμενο κομμάτι στην πίτα, για όλους τους εργαζόμενους.

Χρήσιμες επαφές στο πλαίσιο της Agrotica Θεσσαλονίκης

Λίγες ημέρες πριν, οι άνθρωποι της Π.Ε.Σ. επισκέφθηκαν την 27η Agrotica Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου τής αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου, δίνοντάς τους την ευκαιρία για σημαντικές επαφές τόσο με τους προμηθευτές όσο και με πελάτες τής μεγάλης συνεταιριστικής εταιρείας τής Αιγιάλειας. Ως γνωστόν, η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών παρουσιάζει μεγάλη δραστηριότητα στα γεωργικά εφόδια και λιπάσματα, όχι μόνο στην Αιγιάλεια αλλά και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου όπως σε Αμαλιάδα, Πύργο, Νεμέα κ.ά. Να σημειωθεί ότι η φετινή Agrotica, έσπασε όλα τα «κοντέρ», τόσο σε ό,τι αφορά τα εκθέματα όσο και ως προς την επισκεψιμότητα αφού προσέλκυσε 143.754 επισκέπτες! Επίσης, αυξήθηκε πάνω από 100% ο αριθμός των ξένων εμπορικών επισκεπτών.

Τέλος, η Π.Ε.Σ., συμμετέχοντας ουσιαστικά σε κάθε σημαντική διοργάνωση για την προώθηση των προϊόντων της, πρόκειται να είναι παρούσα στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2018 που θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, ενώ όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως η διοργάνωση θα ξεπεράσει σε μέγεθος και εμπορική αποτελεσματικότητα, κάθε ρεκόρ των προηγούμενων χρόνων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr