background img
banner
banner

Το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης σε πανελλήνια τηλεδιάσκεψη!

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ

Την περασμένη Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την 7η Περιφέρεια, την Αχαΐα και μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Ξηροπήγαδου Ναυπάκτου τη Δυτική Ελλάδα, στην πρώτη Τηλεδιάσκεψη αφιερωμένη στην ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «ΝΟΗΣΙΣ» στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και μαθητές – εκπαιδευτικοί από όλες τις σχολικές μονάδες μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας ζωντανών μεταδόσεων του ΠΣΔ.

Το Σχολείο της Τέμενης σε δεκαπεντάλεπτη πανελλήνια προβολή, συμμετείχε με την παρουσίαση της δασκάλας Χριστίνας Κοκοτή με θέμα: «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» που υλοποιήθηκε στο σχολείο τη χρονιά 2015-16 με τη Στ’ τάξη και συνεχίζεται φέτος με τη Β’ Δημοτικού. Επιλέχτηκε από τους υπεύθυνους του Θεματικού Δικτύου ως το πιο ολοκληρωμένο και αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας εξαιρετικής δουλειάς που έχει υλοποιηθεί στα πλαίσια του δικτύου από όλες τις σχολικές μονάδες της Περιφέρειάς μας!

Μεγάλη συμβολή είχε ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής του σχολείου Αθανάσιος Κούτουλας ως τεχνικός υπεύθυνος για την Τηλεδιάσκεψη. Χαιρετισμό απηύθυνε η Σχολική Σύμβουλος της 7ης Περιφέρειας κ. Βασιλική Φελούκα. ΄΄Ήταν μια πολυδιάστατη εκδήλωση, για τους μαθητές μια πρωτόγνωρη εμπειρία και αξίζει ένα μπράβο στους εκπαιδευτικούς και στα σχολεία΄΄, δήλωσε ο υπεύθυνος της Τηλεδιάσκεψης κ. Ηλιάδης. Για το σχολείο της Τέμενης, ήταν μια επιβράβευση στην πρωτοπορία και την καινοτομία!


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr