background img
banner
banner

Διανομή τροφίμων ΚΕΑ- ΤΕΒΑ από χθες

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο του Λιμενικού Ταμείου στην παραλία Αιγίου, η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) του Δήμου Αιγιαλείας, μέσω της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα.

Η παραλαβή των ειδών, χθες έγινε με απόλυτη σειρά και τάξη, ενώ τα τρόφιμα που λαμβάνουν οι δικαιούχοι είναι κρέας, μήλα, πορτοκάλια, λαχανικά κ.ά. Όπως επισήμανε στo Protionline.gr  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄χθες πρώτη μέρα διανομής λειτουργήσαμε συντονισμένα και η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Δημήτρη Φιλιππάτο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και το Λιμεναρχείο Αιγίου για την τήρηση της τάξης. Επίσης, θα πρέπει να αναφερθεί και η σημαντική συμβολή των υπαλλήλων της Κοινωνικής Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας που εκτός όλων των άλλων, επωμίζονται και το μεγάλο βάρος του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο τρόπο΄΄.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο αντιδήμαρχος, χθες προσήλθαν 200 άτομα, εκπροσωπώντας αντίστοιχο αριθμό οικογενειών, ενώ συνολικά οι επωφελούμενες είναι περίπου 1000 οικογένειες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr