background img
banner
banner

Έργο 4.315.000 ευρώ για την Πούντας – Καλαβρύτων!

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Με προτεραιότητα στα έργα υποδομής, δίνοντας έμφαση στα οδικά δίκτυα που οδηγούν στους αναπτυξιακούς πόλους της Δυτικής Ελλάδας, συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο την προσεχή Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στις 3.00 το μεσημέρι, στην Πάτρα. Ιδιαίτερα σημαντική για την περιοχή, είναι η δρομολόγηση έργου σταθεροποίησης πρανών στον δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων η κατάσταση του οποίου,  κάθε χειμώνα δημιουργεί τα γνωστά προβλήματα, εξαιτίας των κατολισθήσεων.

Σημειώνεται ότι τα έργα που οδηγούν στους αναπτυξιακούς πόλους είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή για το 2018. Έτσι, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα έργα βελτίωσης προσβασιμότητας στους δρόμους πρόσβασης προς το αεροδρόμιο του Αράξου και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σημεία με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: Έγκριση πρότασης ένταξης για την χρηματοδότηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΡΑΞΟΥ-ΛΑΠΠΑ», προϋπολογισμού 6.350.000 € με Φ.Π.Α.» στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018. Έγκριση της πρότασης ένταξης για τη χρηματοδότηση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» Προϋπολογισμού 1.800.000€ στην ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018. Έγκριση πρότασης ένταξης για τη χρηματοδότηση του έργου «ΕΡΓΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ» Προϋπολογισμού 4.315.000 ευρώ στην ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2018.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr