background img
banner
banner

Έτοιμος για την επόμενη αναμέτρηση

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ “ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ” 

Ο δήμαρχος το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης, δεν πήγε στις αποθήκες της παραλίας, όπως τα προηγούμενα χρόνια, για να γιορτάσει την ημέρα με το Σωματείο Εργατοτεχνιτών του δήμου, αλλά προτίμησε να πάει στο πρώην δημαρχείο Συμπολιτείας.
Εκεί, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας, Μιχάλης Κυριακόπουλος, και εργαζόμενοι στο δήμο, είχαν στήσει τη δική τους ψησταριά στο υπόγειο του κτιρίου.

Τον Θανάση Παναγόπουλο συνόδευσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, όπου μετά τον πέρασε μια βόλτα και από το εργοστάσιο Κουνινιώτη, που τσίκνιζαν κι εκεί για το καλό της ημέρας.
Την επόμενη το βράδυ, ο δήμαρχος, παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους είχε κανονίσει να παει στο Βούτσιμο όπως κάθε χρόνο, αλλά δέχτηκε πρόσκληση από τους διοικούντες της ΠΕΣ, που έκοψαν την πίτα του Συνεταιρισμού το ίδιο βράδυ.
Τελικά, μία ίωση που τον ταλαιπωρούσε από το πρωί, δεν του επέτρεψε να πάει σε καμία εκδήλωση.

“Τα άλογα”  των δημοτικών

“Τα αλογάκια όλα στη σειρά”, επανέλαβε ο δήμαρχος από το υπόγειο της Συμπολιτείας, όταν έμαθε ότι ο τ. Γραμματέας του, Δημήτρης Καλογερόπουλος, μπορεί να συμπορευτεί με άλλον υποψήφιο, προκειμένου ο ίδιος να χάσει τις επόμενες εκλογές.
Το ίδιο είχε πει και στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας, όταν προκλήθηκε, για την εκλογή του στη θέση του δημάρχου με τη βοήθεια Καλογερόπουλου.

Ο Θανάσης Παναγόπουλος, θέλει όσοι ενδιαφέρονται να βγουν μπροστά και όχι να κρύβονται πίσω από άλλους, με τη συζήτηση στη Συμπολιτεία να έρχεται και στον τ. Δήμαρχο Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά, που οι φήμες τον φέρνουν να δρομολογεί την επανεκλογή του ίσως και με την στήριξη του παραιτηθέντος Γραμματέα.

Στήριξη από ΝΔ ;

Ο Καραφωτιάς, που έχει ξεκινήσει επαφές με πρώην αντιδημάρχους του, επί δημαρχίας του στρατολογεί και νέα πρόσωπα και για την ώρα τον ενδιαφέρει μια ενδεχόμενη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία, του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η στήριξη από τον τ. Γραμματέα του Δήμου Αιγιάλειας, που τα στελέχη που τον υποστηρίζουν, βλέπουν Παναγόπουλο, δεν είναι στις προτεραιότητες του πρώην δημάρχου.
Ο Αποστόλης με τη σύζυγό του Ρίτα, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν σε φιλικό σπίτι με μασκαράδες, αλλά ο Καραφωτιάς δε φόρεσε αποκριάτικο κοστούμι. Εκεί τσέκαρε, δύο δυναμικές κυρίες για το ψηφοδέλτιό του.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr