background img
banner
banner

Ευχαριστίες στον απόηχο του καθ’ όλα επιτυχημένου Παιδικού Καρναβαλιού

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ- ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση στον απόηχο του καθ’ όλα επιτυχημένου Παιδικού Καρναβαλιού και των εκδηλώσεων που το πλαισίωσαν, εξέδωσε η Καρναβαλική Επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν μέλη των διοργανωτών, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Αιγιαλείας και του Συλλόγου Εστίασης, Αναψυχής.

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα ακόλουθα: ΄΄Η Καρναβαλική  Επιτροπή με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει, όλους όσους συμμετείχαν  στις Καρναβαλικές δράσεις που έγιναν στην πόλη μας. Τον Δήμο Αιγιαλείας και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Παναγόπουλο Θανάση που παρέστη σε όλες τις εκδηλώσεις. Την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και τη ΔΗΚΕΠΑ που βοήθησαν για την υπέροχη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που παρά την οικονομική κρίση όλοι βοήθησαν, είτε οικονομικά είτε υλικά, ώστε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές υποχρεώσεις των εκδηλώσεων. Σημαντικοί αρωγοί για την ασφάλεια των πολιτών, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, με τον Διοικητή κ. Οικονομόπουλο Μιχάλη, τον Διοικητή Τμ. Τροχαίας κ. Ροδόπουλο Βασίλειο, τον Προϊστάμενο Τμ. Τροχαίας κ. Δημούτση Δημήτριο. Το Υπολιμεναρχείο Αιγίου με Διοικητή τον κ. Κωστάκη Μιχάλη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου με Διοικητή τον κ. Γιαννόπουλο Κων/νο.

Συγχαρητήρια στις σχολές  χορού «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ» της κ. Μαργιάννας Καρασαββίδου, «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ» της κ. Σιμώνας Κωσταρίδη, «DANZA CON FUERZA» του κ. Γιώργου Λαπαναΐτη, «DANCING CLUB» της κ. Βάκρινου Έφης, «CHEERLEADERS ESTRELLAS» της κ. Κατιάνας Λατάνη, τη σχολή χορού της κ. Όλγας Μαράντη που παρέλασαν και μας χάρισαν υπέροχα χορευτικά δρώμενα στην πλατεία Ψηλών Αλωνίων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις παρουσιάστριες – εμψυχώτριες κ. Προδρομάκη Κατερίνα,      κ. Χριστοπούλου Χάρις, κ. Σταματοπούλου Δανάη. Για την ηχητική κάλυψη τον κ. Μάντικα Φώτη και κ. Μανέτα Νίκο.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το αξίζουν μικροί και μεγάλοι μαθητές του Δήμου μας, που σε συνεργασία με τους γονείς τους και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δημιούργησαν ευφάνταστες στολές και έδωσαν χρώμα στην πόλη μας με πολλή χαρά από τα γέλια και το κέφι τους!!!. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Καλλιτεχνικό Δημιουργό κ. Τσέκενη Ανδρέα για τα εμπνευσμένα άρματα που παρουσίασε΄΄.

Επίσης, με άλλη ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής για την άριστη δημοσιογραφική κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων και την ανιδιοτελή προσφορά τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr