background img
banner
banner

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου …. διεκδίκησε το θρόνο

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 

Το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε το όνομα της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού και όλοι θαυμάσαμε τη φετινή βασίλισσα. Ωστόσο σήμερα όλοι οι πιστοί του πατρινού Καρναβαλιού μιλάνε για μια άλλη συμμετοχή, που μπορεί να μην πήρε τελικά τον περίφημο τίτλο, αλλά στο άκουσμα της μας έκανε να σκεφτούμε πως ήταν η καταλληλότερη για να φορέσει…  το στέμμα του Πατρινού Καρναβαλιού. Ο λόγος για τη δική μας, την ωραία Αιγιώτισσα, Μαρίτα Αγγελοπούλου.

Η Μαρίτα  είχε δηλώσει συμμετοχή για το… θρόνο της βασίλισσας του Καρναβαλιού και μάλιστα  κατάφερε να φτάσει  μέχρι το τελικό στάδιο των 5 φιναλίστ.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου, ιδιοκτήτρια του bar restaurant «Ανώνυμο» στην παραλία του Λόγγου αλλά και γνωστή για την ενασχόληση της με τις δημόσιες σχέσεις τόσο σε καταστήματα εστίασης όσο και σε υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και στα «Αστέρια» της Πάτρας, έχει το μοναδικό ταλέντο να μεταδίδει πάντα την ευχάριστη αύρα της και να χαρίζει χαμόγελα.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά της για τη θέση της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού η Μαρίτα δήλωσε : « Οι απόκριες μου άρεσαν πάντα,  ενώ το Πατρινό Καρναβάλι το αγαπώ γιατί πέρα από τη διασκέδαση που χαρίζει σε μικρούς και μεγάλους, έχει πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις, κυρίως φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που είναι ένα κομμάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και συμμετέχω ενεργά.   Για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι το παιδί της χαράς και της διασκέδασης. Όλο αυτό ήθελα φέτος να το μοιραστώ με όσους θα συμμετέχουν στο Πατρινό Καρναβάλι.»

Αν και τελικά  δεν είναι η βασίλισσα του Πατρινού  καρναβαλιού η Μαρίτα ή miss Aνώνυμο είναι σίγουρα η βασίλισσα της χαράς και της θετικής ενέργειας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr