background img
banner
banner

Κάλπες στην Αιγιάλεια την Κυριακή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ψηφοφορία για την εκλογή των 2.000 συνέδρων που θα συμμετέχουν στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής (ΔΗΣΥ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ), θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 4 Μαρτίου, ενώ κάλπες θα στηθούν και στην Αιγιάλεια. Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ενεγράφησαν ως μέλη του νέου φορέα στον 1ο γύρο των εσωκομματικών εκλογών τον περασμένο Νοέμβρη αλλά και όσοι ενεγράφησαν ηλεκτρονικά έως τις 22 Φεβρουαρίου.

Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017. Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου.

Επιπλέον, η συμμετοχή στην ψηφοφορία θα έχει ως αντίτιμο το 1 ευρώ, ενώ γίνεται γνωστό πως διατηρούνται όλα τα εκλογικά κέντρα που είχαν λειτουργήσει κατά την εσωκομματική εκλογή του περασμένου Νοεμβρίου. Με στόχο την πλήρη ανανέωση, μέλη των κομματικών σχηματισμών που απαρτίζουν το Κίνημα Αλλαγής στο νομό Αχαΐας, προσέρχονται την Κυριακή στις 11 κάλπες που θα στηθούν για την εκλογή των αντιπροσώπων για το ιδρυτικό συνέδριο του νέου πολιτικού σχηματισμού. Υποψηφιότητες θα υποβάλλονται μέχρι αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. Δικαίωμα εκλέγεσθαι έχει οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη εκλογή του νέου επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην Αχαΐα προσήλθαν περί τους 6.700 μέλη και φίλοι. Κάλπες θα στηθούν στην Πάτρα στο Παλαιό Αρσάκειο, το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος καθώς και στο Ρίο, αλλά και σε Αίγιο, Ακράτα, Καλάβρυτα, Σταυροδρόμι, Χαλανδρίτσα, Κάτω Αχαΐα και Σαγέικα. Υπεύθυνος εκλογικού κέντρου στην Ακράτα είναι ο Ζήσης Αγγελόπουλος, στο Αίγιο ο Κωνσταντίνος Αλέφανος και στα Καλάβρυτα η Αθανασία Τασινού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr