background img
banner
banner

Κάλυψη υδραύλακα 125 μέτρων επί της οδού Σελινούντος

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Χορήγηση αδειών, καθορισμός θέσεων, απαγορεύσεις και κοπές δέντρων απασχόλησαν την χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας. Για όλα τα θέματα που βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη, ελήφθησαν ομόφωνες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, ο αποφάσεις που ελήφθησαν αφορούν την χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στο Δήμο Αιγιαλείας, τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου έτους 2018 στον Δήμο Αιγιαλείας και τις κοπές δέντρων στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τεμενης λόγω επικινδυνότητας. στη συμβολή των οδών Κλ. Οικονόμου –Ερμού και Μητροπόλεως (το αίτημα έχει απορριφθεί από το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου), στην Τ.Κ. Σελιανιτίκων και στην συμβολή των οδών Σολωμού και Παπαθανασόπουλου Αγγελικής (πρώην Παύλου Μελά) στο Αίγιο.

Επίσης, η Επιτροπή έλαβε θετικές αποφάσεις σε τρεις αιτήσεις για χορήγησης θέσης στάθμευσης στο Αίγιο και συγκεκριμένα επί της παρόδου Διγιελιωτίκων, επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου και επί της Μελετοπούλων στο Αίγιο, αλλά και για την απαγόρευση στάσης -στάθμευσης βαρέων οχημάτων και φορτηγών άνω των 3 τόνων επί της οδού Στράβωνος στο Αίγιο. Αποφάσισε ακόμη την τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας «προς ανοιχτό Κολυμβητήριο» επί της οδού Κορίνθου στο Αίγιο, αλλά και την κάλυψη υδραύλακα 125 μέτρων επί της οδού Σελινούντος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr