background img
banner
banner

«Κατηγορώ» του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στο δήμαρχο

ΓΙΑ Ε.Δ.Ε. ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΕΣΟΠΟΥΛΟΥ

Την αντίδραση της διοίκησης του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων δήμου Αιγιαλείας προκάλεσε η απόφαση του δημάρχου να δώσει εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ στην πρόεδρο του Σωματείου Μαρία Κοντεσοπούλου ως υπάλληλο, τονίζοντας πως όσα της προσάπτει έχουν να κάνουν με τη συνδικαλιστική της δράση. Το Σωματείο κατηγορεί μάλιστα τον κ. Παναγόπουλο ότι για την απόφασή του αυτή, βασίστηκε σε αναφορά της προϊσταμένης του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του δήμου Αιγιαλείας, αναφορά που το Σωματείο χαρακτηρίζει ως «αβάσιμη» και «ψευδή»!

Επιπλέον, το Σωματείο, μέσω ανακοίνωσής του, κατηγορεί την προϊσταμένη του εν λόγω Τμήματος ότι «προκαλούσε και προκαλεί συνεχώς σοβαρές υπηρεσιακές αρρυθμίες κατά την άσκηση των καθηκόντων της που ως αποτέλεσμα έχουν την οικονομική εξόντωση και ψυχική ταλαιπωρία της κατώτατης μισθολογικής βαθμίδας εργαζομένων του Δήμου μας, των ανθρώπων που κοπιάζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες ώστε ο Δήμος μας να παραμένει καθαρός και να μην κινδυνεύει όχι μόνο η δημόσια υγεία αλλά και να μην εκτίθενται όλοι όσοι έχουν επιφορτιστεί με αυτήν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Σωματείο, καλώντας τον δήμαρχο να ανακαλέσει την εντολή της ΕΔΕ κατά της προέδρου του Σωματείου, σημειώνοντας ότι «συνιστά αξιόποινη παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης των υπαλλήλων κατά παράβαση του Ν. 1264/1982 και η οποία παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλες πρακτικές».

΄΄Καλούμε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας να «σκύψει» στα προβλήματα που δημιουργεί το ανωτέρω Τμήμα και να συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Σωματείου για την επίλυσή τους άλλως θα θεωρήσουμε τον ίδιο υπεύθυνο για τη δυσλειτουργία του εν λόγω τμήματος΄΄, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr