background img
banner
banner

Μέσω του 14500 τα τηλεφωνικά ραντεβού για τους γιατρούς του Νοσοκομείου

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ

Λύση στο θέμα των τηλεφωνικών ραντεβού για άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου, δίνει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου). Από την προσεχή Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα καλούν τον πενταψήφιο αριθμό 14500 για να κλείσουν τα ραντεβού τους με τον γιατρό που χρειάζονται.

Ως γνωστόν, ως τώρα οι ασθενείς καλούν γι’ αυτό το σκοπό το τετραψήφιο νούμερο 1535, πλην όμως, όπως προ ημερών είχε επισημάνει στo “Protionline.gr” η διοικήτρια Γιούλη Μαμμή, διαπίστωσε και η ίδια σε έλεγχο που έκανε, ότι στο σύστημα δεν εξυπηρετούσε στον βαθμό που η ίδια επιθυμεί. Έτσι προχώρησε σε νέα συνεργασία, καταργώντας το 1535. Μέσω του 14500 ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προβαίνει σε κλείσιμο, μετάθεση αλλά και ακύρωση του ραντεβού του, ενώ θα υπάρχει και επιβεβαιώση.

Όπως τονίζει η διοικήτρια του νοσοκομείου, ΄΄με την αλλαγή αυτή ευελπιστούμε ότι θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών χωρίς καμία καθυστέρηση με την απευθείας εξυπηρέτηση από υπάλληλο για το κλείσιμο των ραντεβού τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr