background img
banner
banner

Πάμε για περισσότερα στον β΄ γύρο

ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η  ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 

Πολλές οι βαθμολογικές απαιτήσεις που καλείται να κατακτήσει ο Παναιγιάλειος, αν θέλει να παραμείνει και για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, μέλος της Football League.

Δυστυχώς έφυγε ηττημένος από την Βέροια, η οποία προφανώς θα είναι η δεύτερη ομάδα που μετά τον Αχαρναϊκό θα εγκαταλείψει πριν την ώρα του το φετινό πρωτάθλημα. Το βάρος για τη διεκδίκηση επιτυχιών πέφτει πλέον στον β΄ γύρο, ο οποίος κάνει την αρχή του βρίσκοντας τον Παναιγιάλειο αντιμέτωπο με την Σπάρτη στο Αίγιο.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Κουναλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου, βοηθοί του θα είναι οι: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου) και 4ος ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 όπως και τα υπόλοιπα, με εξαίρεση αυτό της Δευτέρας ανάμεσα σε Καραϊσκάκη και Κισσαμικό, που έχει ώρα έναρξης τις 14:00.

 

Με Σάκη Θεοδοσιάδη η Σπάρτη

Ντεμπούτο στο Αίγιο θα έχει ο νέος τεχνικός της Σπάρτης Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος εσπευσμένα αντικατέστησε τον Θωμά Γράφα που έφυγε για τα Τρίκαλα.

Ευχάριστα τα νέα για την ομάδα της Λακωνίας, αφού με εξαίρεση τον τιμωρημένο Παναγιώτου, όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

 

Στη Ροδιά η χθεσινή προπόνηση

Στο γήπεδο της Ροδιάς διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης για τους παίκτες του Παναιγιάλειου. με τον Πέτρο Δημητρίου να ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στη φυσική αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση των μελανόλευκων.

Ο Γιάννης Γκούμας που θα απουσιάσει απο την αναμέτρηση με την Σπάρτη λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τη Βέροια, και ο Δημήτρης Δοξάκης έκαναν ατομική προπόνηση.

Απουσίασαν ο Βασίλης  Αθανασίου που ήταν με την Εθνική ομάδα των Νέων, καθώς και ο Βασίλης Τσουρής.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δημητρόπουλου.

 

Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι συνεργασίες

Πέρα από τον Πέτρο Δημητρίου και τον Μιχάλη Κοντογιάννη, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα γίνει με τις άλλες συνεργασίες.

Θα συνεχίσει ο Γιάννης Μπαλτιμάς στους τερματοφύλακες; Ο Ανδρέας Κουβαράς φροντιστής;

Τι μέλει γενέσθαι με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο και το λοιπό τιμ στις Ακαδημίες;

Θέματα και …πρόσωπα που περιμένουν άμεσα την απάντησή τους

 

Έκλεισαν την …πόρτα στην Βέροια

Με προειδοποίηση ότι η Τετάρτη 21/02 είναι η τελευταία ημερομηνία αναμονής, οι παίκτες της Βέροιας πήγαν κανονικά στο γήπεδο, το ίδιο και ο τεχνικός Τόλης  Τερζής. Ήλθον, είδον, απήλθον, αφού ουδείς εκ μέρους της διοίκησης, κανείς εκ μέρους της επιτροπής σωτηρίας έδωσε το παρών.

Χαιρετήθηκαν μεταξύ τους, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι το σωματείο της Βέροιας αποτελεί γι’ αυτούς παρελθόν. Απίθανο λοιπόν να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα, …ήταν για να χάσει τους βαθμούς ο Παναιγιάλειος.

Απομένει τώρα να βρεθεί κάποιος, να δηλώσει στη διοικούσα αρχή παραίτηση από το πρωτάθλημα.

Πάντως τα χρέη είναι τεράστια αγγίζοντας τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ διαμηνύθηκε ψευδά στην επιτροπή σωτηρίας, ότι έχουν τακτοποιηθεί οι προσφυγές των Μπατιόν και Γκονζάλες.

 

 

 

Επόμενη 18η αγωνιστική. Οι διαιτητές

Σάββατο 24/02  -15:00

Τρίκαλα – Παναχαϊκή: Μαλούτας (Ημαθίας)

Κυριακή 25/02  15:00

Απόλλων Κ. – Βέροια: Φωτιάς (Πέλλας)

Αιγινιακός – Άρης: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Παναιγιάλειος – Σπάρτη: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Αν. Καρδίτσας – Δόξα Δρ.: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Απόλλων Λ.- Αχαρναϊκός     (δ.δ.)

Δευτέρα 26/02 

14:00 Καραϊσκάκης – Κισσαμικός: Σελίμος (Λακωνίας)

15:00 Καλλιθέα – Εργοτέλης: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr